Interpretare vis în care apare o sarcină/ a însărcina

0
3500
Interpretare vis in care apare o sarcina a insarcina

Atunci când visezi că ai o sarcină sau pe cineva care poartă una, înseamnă că în realitate te vei putea bucura de compania unor prieteni sinceri, onorabili, care te ajută și țin la tine cu toată inima.

În cazul în care visezi că ai o sarcină, mai înseamnă și că te așteaptă o foarte mare problemă, un necaz de proporții.

Dacă visezi că îți este frică de o sarcină, fie ea de la locul de muncă sau ca și femeie îți este teamă să nu rămâi însărcinată, înseamnă că în realitate vrei să fii protejat, să primești o mână de ajutor, deoarece simți că nu te poți descurca singur.

În unele culturi, a visa o sarcină poate fi un semn al fertilității sau al unei noi etape în viața personală. Aceste vise pot, de asemenea, indica o dorință de a crea sau de a naște un proiect sau o idee nouă.

E interesant cum aceste interpretări se potrivesc atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Totuși, într-un context mai specific, poate fi fascinant să vezi cum visele se pot individualiza. De exemplu, cum ar fi să-ți visezi iubita însărcinată? Este cu totul altceva, iar pentru aprofundarea acestui subiect, te invit să accesezi acest articol.

Citește și:  Interpretare vis în care apare erotic

sarcina

Sarcina din vis mai poate reprezenta și faptul că vei primi noi responsabilități la locul de muncă, poate din cauza unei promovări, primești un loc de muncă nou sau preiei sarcinile unei alte persoane.

Din punct de vedere psihologic, sarcina din vis reprezintă și faptul că vei reuși să te bucuri mai mult de cei dragi ție, ai prieteni de nădejde și trăiești momente plăcute alături de ei.

Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că sarcina din vis reprezintă un mare câștig financiar, iar dacă o femeie măritată visează că va avea un copil, este însărcinată, înseamnă că ea va cunoaște noi oameni pe care îi va câștiga ca și prieteni pe viață.

Fetele tinere care visează că sunt însărcinate vor fi cerute de neveste în realitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.