Interpretare vis in care apare o sarcina/ a insarcina

0
3493
Interpretare vis in care apare o sarcina a insarcina

Interpretarea viselor in care apare o sarcina/ a insarcina. Atunci cand visezi ca ai o sarcina sau pe cineva care poarta una, inseamna ca in realitate te vei putea bucura de compania unor prieteni sinceri, onorabili, care te ajuta si tin la tine cu toata inima.

In cazul in care visezi ca ai o sarcina mai inseamna si ca te asteapta o foarte mare problema, un necaz de proportii.

Daca visezi ca ti-e frica de o sarcina, fie ea de la locul de munca sau ca si femeie ti-e teama sa nu ramai insarcinata inseamna ca in realitate vrei sa fii protejat, sa primesti o mana de ajutor, deoarece simti ca nu te poti descurca singur.

Sarcina din vis mai poate reprezenta si faptul ca vei primi noi responsabilitati la locul de munca, poate din cauza unei promovari, primesti un loc de munca nou sau preiei sarcinile unei alte persoane.

sarcina

Din punct de vedere psihologic sarcina din vis reprezinta si faptul ca vei reusi sa te bucuri mai mult de cei dragi tie, ai prieteni de nadejde si traiesti momente placute alaturi de ei.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un cos

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca sarcina din vis reprezinta un mare castig financiar iar daca o femeie maritata viseaza ca va avea un copil, este insarcinata inseaman ca ea va cunoaste noi oameni pe care ii va catsiga ca si prieteni pe viata.

Fetele tinere care viseaza ca sunt insarcinate vor fi cerute de neveste in realitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.