Interpretare vis in care esti in biserica si lumea chefuieste pe mese

0
862
Interpretare vis in care esti in biserica si lumea chefuieste pe mese

Interpretarea viselor in care esti in biserica si lumea chefuieste pe mese simbolizeaza faptul ca esti deranjat de niste persoane care nu iti sunt neaparat prietene, ci mai degraba profitori sau profitoare. Semnifica nelinistea pe care o ai in prezenta unui anturaj viciat sau care simti ca nu te indruma pe o cale convenabila.

A avea acest vis poate sa semnifice si o posibila ruptura de un anturaj sau de o comunitate. Poate sa fie vorba de o despartire de un colectiv de munca depravat, care a profitat de munca ta oferindu-ti in schimb doar iluzii desarte si vorbe inselatoare.

De regula cand visezi ca esti intr-o biserica e un semn de neimpacare sufleteasca, incercarea de a afla o alternativa sau mai poate simboliza si un viitor ajutor sufletesc din partea cuiva, o sustinere morala. Dar toate acestea sunt pe un fond de profunda mahnire si neliniste.

Faptul ca vezi petrecere mare si persoane diferite dansand pe mese in biserica poate insemna in primul rand o deziluzie profunda fata de cineva anume, semnifica in termeni colorati o tradare la o cauza, este posibil ca in curand sa constati ca oamenii in care te-ai increzut intr-o activitate au jucat teatru fata de tine, daca esti patron la o firma poate sa fie un semn de nesupunere din parte angajatilor.

Daca cumva te vezi si pe tine dansand sau chefuind impreuna cu ceilalti este foarte probabil ca in viata reala sa ratezi o sansa unica intr-o afacere, este posibil sa nu vezi oportunitatile unei schimbari in bine si sa fii apoi dezamagit(a).

petrecere in biserica

Visul cu biserica semnifica si o schimbare, de regula in bine, a unei situatii, o veste de schimbare fundamentala a unei politici de lucru sau o alta viziune asupra unor evenimente.

Citește și:  Interpretare vis in care iti faci cruce in biserica

Daca lumea danseaza pe mese de zor si chefuieste cu zgomot atunci poate semnifica faptul ca nu tu vei fi beneficiarul unor schimbari de situatii, ci vor fi altii. Totusi, se poate intampla ca in viata reala sa fii martorul unor asemenea schimbari de natura profesionala sau in legatura cu o situatie personala si lumea sa te invidieze pentru ca vei avea niste beneficii de pe urma acestor schimbari. In termeni generali insa visul acesta poate simboliza mai degraba cresterea altora pe spinarea ta.

Daca vei avea acest vis si iti va aparea si un preot in scena visata atunci este un semn ca va urma o perioada foarte interesanta in care iti vei da seama de marile greseli pe care le-ai comis atunci cand ai acordat prea mare incredere celor din jurul tau si care te-au tradat.

Atunci va urma o perioada mai nerodnica, o scurta vreme in care vei avea pierderi si de natura materiala insa factorul pozitiv este ca vei reusi sa te stabilizezi pe noi coordonate si in compania altui anturaj.

Daca visezi asa ceva inseamna ca in viata reala vor urma niste dificultati peste care vei trece si nu te vor afecta in asa mare masura. Castigul principal este faptul ca vei reusi sa te debarasezi de persoanele si situatiile care nu ti-au produs nimic bun in ultima perioada ci dimpotriva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.