Interpretare vis in care esti la Judecata de Apoi

0
706
Interpretare vis in care esti la Judecata de Apoi

Interpretarea viselor in care esti la Judecata de Apoi se refera in general la marirea atentiei fata de ceea ce faci sau spui, se refera la problemele tale si carora trebuie sa le acorzi mult mai multa atentie.

Daca te visezi la Judecata de Apoi este un semn cu valoare de ultimatum vis a vis de un comportament nociv sau de o atitudine neconforma cu principiile de baza.

Visul in care  esti temator(oare) la Judecata de Apoi poate sa reflecte prezenta langa tine a prietenilor neloiali si pe care trebuie sa ii indepartezi.

In cazul in care ai o afacere si anumite persoane te inconjoara suspect de insistent este un semn ca acele personaje incearca sa profite la maxim la tine si de banii tai.

Pentru o fata indragostita asemenea vis este un semn ca trebuie sa renunte la un partener care ii indeplineste toate capriciile si sa opteze pentru cineva cu un set de valori foarte solid si care este capabil de sentimente profunde.

la judecata de apoi

Visul in care esti la Judecata de Apoi nu reflecta neaparat ceva negativ sau un eveniment tragic, mai degraba simbolistica sugereaza faptul ca urmeaza o scurta perioada de “alegere”, de triere a unor lucruri sau cunostinte, trebuie sa te hotarasti neaparat in legatura cu ceva si este bine sa iei decizia potrivita, altfel s-ar putea sa ai de pierdut.

Citește și:  Interpretare vis despre atmosfera Pământului

Daca visezi ca esti la Judecata de Apoi si in realitate esti in situatia de a lua o hotarare cu privire la relatia pe care o ai atunci s-ar putea sa ai o alegere grea de facut, dar mai degraba visul are legatura cu decizii mult mai importante, tema sentimentala fiind una mai rara.

Daca visezi ca esti la Judecata de Apoi reflecta in alte preziceri un soc sau o emotie puternica, un eveniment pregnant care te va impinge vrand nevrand sa cauti alte repere si alte valori, ilustreaza preambulul unei mari schimbari interioare care se va produce in scurta vreme.

Un vis de genul acesta, prin dramatismul lui, anunta si un final al unei intregi etape nereusite, a unei munci sau straduinte care nu a dat chiar roadele pe care trebuia. Te poti astepta la lipsa unor rezultate imbucuratoare dar chiar si asa exista un aspect pozitiv ce rezida dintr-un nou inceput, un inceput mai bun sau un fundament mai solid.

De regula asemenea vis, mai ales daca iti inspira un sentiment de infricosare, ar trebui sa iti dea de gandit daca drumul pe care esti este unul bun sau daca ceea ce faci este cat de cat aliniat unui cod de conduita, ar fi nevoie probabil de o reevaluare din temelii a unei activitati ori a unui comportament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.