Interpretare vis in care apare un coleg

0
3294
Un coleg Sursa: mario-bjj.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un coleg. Atunci cand visati un coleg inseamna ca priviti ajutor in dificultati de la acea persoana, insa poate simboliza si ambitia, natura competitiva a celui care viseaza,

Un coleg Sursa: mario-bjj.blogspot.com
Un coleg
Sursa: mario-bjj.blogspot.com

lupta intr-un colectiv. Atunci cand colegii pe care ii visati nu sunt cei pe care ii aveti in realitate inseamna ca visele se rezuma la o serie de afaceri psihologice care trebuie sa le imbunatatiti, fie nu stati prea bine cu moralul, fie aveti stari confuze. Visele cu colegii de la locul de munca inseamna si ca aveti parte de stres acolo, nu va reusesc multe proiecte, iar daca visati colegi care vin la intalnire inseamna ca intr-adevar veti avea parte de o intalnire destul de placuta.

Atunci cand iti visezi fostii colegi de scoala sau de munca inseamna ca trebuie in realitate sa te revezi cu acestia, ca sa poti sa recastigi relatiile, sa te stabilizezi, sa devii si tu mai sociabil. Un coleg in vis mai sugereaza si faptul ca trebuie sa pui accentul pe o lectie pe care viata ti-o da in prezent, fiind momentul sa inveti din greselile pe care le-ai facut. Colegii din vis mai pot simboliza si faptul ca esti o fire prietenoasa.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Citește și:  Interpretare vis in care apare pace / armonie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.