Interpretare vis in care apare un tablou

0
7209
Interpretare vis in care apare un tablou

Interpretarea viselor in care apare un tablou. Atunci cand visezi un tablou inseamna ca vei avea parte de o casatorie fericita, de figuri agreabile in jurul tau si daca visezi ca achizitionezi un tablou inseamna ca vei reusi sa iti intemeiezi un camin.

In cazul in care visezi ca distrugi un camin inseamna ca te va astepta o mare nenorocire iar daca visezi ca il iei de pe un perete inseamna ca ai parte de nerecunostinta ori ca tu nu esti recunoscator fata de cei din jur.

Daca visezi ca privesti un tablou placut inseamna ca vei avea parte de fericire si atunci cand visezi ca primesti un tablou inseamna ca vei avea necazuri, intristari de amploare.

In cazul in care visezi ca reproduci un tablou inseamna ca vei avea parte de piedici, toate iti vor merge pe dos si in cazul in care visezi un tablou care contine o idee trista inseamna ca doresti foarte mult sa iti schimbi situatia actuala iar in cazul in care tabloul din vis este si trist si sumbru inseamna ca vei avea parte de necredinta, de infidelitate.

Citește și:  Interpretare vis in care apar ruine

Se mai spune ca atunci cand vezi pur si simplu un tablou in vis inseamna ca vei avea parte de bucurii fara profit iar in cazul in care te uiti la un tablou vesel, care iti da o stare de bine in vis inseamna ca vei avea parte de un amor fericit iar atunci cand il visezi atarnand in perete inseamna ca amintirile te vor coplesi.

Pe de alta parte, un tablou sau mai multe la un loc, in vis, fie ca stau pe pereti, fie ca sunt pictate de cineva inseamna ca veti avea parte de multe placeri ale vietii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.