Interpretare vis in care dau hotii peste tine in casa si te jefuiesc

0
63813
Interpretare vis in care dau hotii peste tine in casa si te jefuiesc

Interpretarea viselor in care dau hotii peste tine in casa si te jefuiesc arata ca in curand o sa iti imbunatatesti viata casnica in mod spectaculos.

Mai poate insemna o imbunatatire substantiala a veniturilor sau a activitatii tale din punct de vedere profesional.

In mod aparte, a visa ca te praduiesc hotii semnifica intamplari fericite in care vei primi vesti foarte bune. O sa te caute eventual cineva in curand pentru a te invita la o intrunire de afaceri cu multe beneficii pentru tine si familia ta. S-ar putea ca in cadrul institutiei unde lucrezi sa ai parte de o surpriza foarte placuta la aflarea vestii ca o sa ti se propuna o avansare sau o marire de salariu.

De asemenea, visul prevesteste si imbunatatirea relatiilor pe care le ai cu alte persoane, indeosebi persoane cu care lucrezi in parteneriat sau colegi de breasla.

Uneori se poate spune ca niste rude mai indepartate iti vor inlesni o afacere buna la care nici nu te gandeai inainte.

Daca visezi asa ceva este un semn ca in viata reala vor avea loc evenimente placute in familie, in casa ta. De exemplu, s-ar putea sa se anunte niste musafiri si in momentul in care o sa stati de vorba la masa sa ti se propuna o calatorie cu castiguri destul de atractive.

hot care vrea sa intre in casa

Totodata visul ilustreaza si conditii propice pentru orice investitie pe care o vei face in perioada urmatoare. Esti sub auspicii bune si nimic nu o sa stea in calea succesului.

Daca visezi ca esti in casa noaptea si intra hotii peste tine in timp ce dormi atunci este posibil ca in viata reala sa ai o surpriza de proportii din partea sotiei – sotului, poate o sa te anunte de achitarea unei datorii mai vechi sau pur si simplu o sa te surprinda cu un comportament ce denota multa afectiune. Se mai poate intampla sa te anunte sotia si de o eventuala sarcina.

Citește și:  Interpretare vis in care esti jefuit de hoti

Daca nu esti casatorit(a) atunci s-ar putea ca sa ai o surpriza placuta din partea partenerului – partenerei. Daca nu ai nici o relatie pana in acest moment se poate intampla ca sa iti gasesti, in sfarsit, perechea potrivita.

In cazul in care visezi ca te jefuiesc hotii in timp ce te speli in baie atunci inseamna ca o sa scapi de o mare greutate de pe inima. Simbolizeaza faptul ca o sa te usurezi sufleteste, scapi de niste necazuri, in curand s-ar putea ca niste probleme vechi si apasatoare sa isi gaseasca rezolvarea in mod miraculos.

Daca visezi ca te jefuiesc hotii in timp ce esti in beciul casei sau vezi ca pe acolo intra hotii inseamna ca in realitate te asteapta timpuri linistite, o sa iti rezolvi problemele materiale in curand si o sa incepi o alta activitate mult mai rodnica.

Se poate intampla ca in viata reala sa incepi chiar o afacere foarte profitabila. Visul ilustreaza in general disparitia necazurilor din casa si ocazii fericite de a-ti imbunatati substantial situatia financiara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.