Interpretare vis in care apare o baterie

0
2082
Interpretare vis in care apare o baterie

Interpretarea viselor in care apare o baterie. Daca visezi o baterie ca si instrument muzical inseamna ca cineva spune vorbe urate despre tine, viitorul tau va fi destul de sumbru si reputatia ti-e stricata, trebuie sa lupti mult ca sa ajungi la suprafata din nou.

Puteti consulta deasemenea si simbolurile pentru cuvantul „toba”.

Atunci cand visezi ca ai o baterie in stare buna, electrica, inseamna ca e posibil sa ai nevoie de o perioada in care sa te odihnesti, ori ca intr-adevar te afli intr-o stare buna, esti plin de energie si de vitalitate, dar vrei sa te mai revigorezi, sa iti acorzi timpul necesar cat sa iti revii dupa o perioada in care ai fost foarte agitat sau poate chiar bolnav.

Bateria mai poate simboliza si idei pline de imaginatie, inovatoare, puterea de a lua decizii, ori de schimba ceva, de a urma o noua etapa in viata sau pur si simplu faptul ca esti o persoana inventiva, care creeaza foarte multe si te vei bucura de roadele muncii tale.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un cleste

Daca bateria din vis este descarcata sau se termina inseamna clar ca trebuie sa iei o pauza de la tot si sa iti revii deoarece nu mai ai putere sa faci nimic, trebuie sa ai si mai multa grija de tine deoarece e posibil sa te imbolnavesti, avand in vedere ca esti mai sensibil in aceasta perioada.

In cazul in care visezi un acumulator de baterie inseamna ca e posibil sa ai parte de unele bonusuri financiare deoarece ai muncit foarte mult si e vremea sa fii rasplatit.

Pe de alta parte bateria din vis mai poate avertiza si asura faptului ca trebuie sa incercam sa apelam la alte resurse din care sa ne luam inspiratia, eergia, vitalitatea, avand in vedere ca pe cele prezente le-am cam epuizat, iar ca sa finalizati cu bine un proiect ar fi indicat sa luati o pauza inainte sa incepeti iar cu forte proaspete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.