Interpretare vis in care esti pedepsit prin metodele din copilarie

0
154
Interpretare vis in care esti pedepsit prin metodele din copilarie

Interpretarea viselor in care esti pedepsit prin metodele din copilarie reflecta unele admonestari din partea cuiva insa in sensul pozitiv si benefic, denota reponsabilitate precara in ceea ce faci sau uneori mai poate ilustra si neglijente care le vei repeta.

Visul in care esti pedepsit prin metode copilaresti se refera la faptul ca o sa ai posibilitatea de a te corecta in unele privinte insa nu o sa iei prea in serios sansa asta, o sa o tratezi cu mare usurinta.

Pedeapsa in vis, sau faptul ca esti pedepsit(a) simbolizeaza o corectura sau chiar un beneficiu, o sansa de a face ceva mai bine, o timiditate exagerata fata de ceva, iei la cunostinta ceva anume, se refera si la o recompensa alte ori iar faptul ca metodele prin care esti pedepsit(a) sunt din copilarie ar putea face aluzie la neseriozitate, la faptul ca nu iei in serios ceea ce se intampla cu tine sau in jurul tau, tratezi problemele cu dezintereres si superficialitate, ai putea sa avansezi intr-o meserie sau intr-o afacere dar nu iei in serios avertizarile care-ti parvin de la cunoscuti, de la colegi sau de la parteneri.

Visul, de asemenea, semnifica in plan emotional un avertisment, daca visezi ca perechea ta te pedepseste cu metode copilaresti atunci in realitate se poate sa nu iei in serios avertismentele ca ceva nu merge bine in relatia voastra, iubitul sau iubita iti va spune ca este nevoie de o schimbare din partea ta altfel este posibil sa vi se destrame relatia dar nu o sa acorzi prea mare atentie celor spuse.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi fire de ață

pedepsit la scoala

La fel se aplica si in cazul in care visezi ca un coleg sau seful te pedepseste la serviciu din cauza unor greseli impardonabile, in viata reala s-ar putea sa ai discutii la urma carora o sa ti se propuna niste beneficii suplimentare dar exista in acelasi timp si riscul sa nu le iei in serios si sa ai de pierdut din aceasta cauza.

Daca visezi ca esti pedepsit(a) de parintii tai prin metode din copilarie atunci s-ar putea ca in curand sa ai niste probleme in casa din cauza ca nu iei in serios atributiile pe care le ai, iti neglijezi familia sau nu esti atent(a) la ceea ce vor cu adevarat ceilalti membrii.

Visul in care iti apare o persoana necunoscuta care te pedepseste prin metode juvenile ar putea sa duca cu gandul la savarsirea unor fapte copilaresti pentru care cineva o sa iti atraga atentia in mod fugitiv.

In alte circumstante asemenea vis ar putea sa exprime un conflict interior pe care inca nu il intelegi asa cum se cuvine si tergiversezi la nesfarsit niste aspecte problematice carora inca nu te-ai decis sa le acorzi atentia cuvenita.

Daca visezi ca esti pedepsit in public prin metode din copilarie atunci s-ar putea ca sa te revolti in fata parerii celorlalti si sa te incapatanezi sa pastrezi o atitudine diferita de a celorlalti, e ca un fel de revolta copilareasca, chiar daca nu ai dreptate insa vrei sa arati celorlalti ca si parerea ta conteaza chiar daca e diferita sau gresita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.