Interpretare vis în care apare un corset

0
623
Interpretare vis in care apare un corset

Atunci când visezi un corset înseamnă că vei participa la o nuntă, poate chiar tu ești cerut/ă în căsătorie, ori mergi la o rudă dragă, însă se mai spune că acesta reprezintă și multă neîncredere în propriile forțe, slăbiciune, motiv pentru care ai nevoie de ceilalți ca să te înconjoare, deci să te „încorseteze”.

Se mai spune că dacă visezi o femeie în corset înseamnă că vei primi vești proaste, iar dacă în vis ajuți o femeie să-și pună corsetul înseamnă că vei depăși în realitate probleme financiare care te macină, vei reuși să aduni ceva avere.

Pe de altă parte, însă, corsetul din vis reprezintă adesea și faptul că te vei certa cu familia din lucruri stupide, care nu-și au sensul, pur și simplu pentru că așa ți se năzare. Totuși, dacă visezi un corset, acesta reprezintă și o avertizare asupra faptului că nu trebuie să te încrezi în oamenii pe care abia i-ai cunoscut.

Corsetul din vis mai are și o interpretare strict feminină, iar aceasta se referă la faptul că, dacă o femeie visează că este purtătoare de corset, înseamnă că își impune constrângeri, își ia singură responsabilități de care nu are nevoie, numai pentru a-i mulțumi pe cei din jur; nu ești niciodată fericită, deoarece te lași la urmă, iar din acest punct de vedere, nu vei fi niciodată satisfăcută nici din punct de vedere sexual.

corset

Corsetul din vis poate să reprezinte desigur și faptul că cei din jur vă constrâng, nu vă lasă să vă exprimați liber, vă agresează cu tot felul de sarcini și nu vă permit să luați decizii nici măcar în ceea ce vă privește.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un trup

În altă ordine de idei, atunci când visezi un corset, mai înseamnă și că vei atrage foarte mult atenția, mai ales pe cea a persoanelor de sex opus, ceea ce te va bucura și uimi în același timp, iar atunci când vă visați lucrând cu un cadru de corset, înseamnă că în realitate veți avea parte de unele colaborări din care aveți numai beneficii și veți câștiga foarte mult, în special pe partea materială.

Vizualizarea unui corset în vis poate avea o varietate de interpretări, adesea legate de ideea de restricție sau control. De exemplu, purtarea unui corset în vis poate simboliza sentimente de constrângere sau de limitare impusă de tine însuți sau de societate. Pe de altă parte, poate reflecta și dorința de a atinge standarde de frumusețe sau perfecțiune, uneori la un nivel nerealist.

Starea corsetului, fie că este nou și strălucitor sau vechi și deteriorat, poate oferi, de asemenea, indicii despre modul în care te raportezi la standardele personale sau externe de autocontrol și disciplină. Emoțiile resimțite în vis în legătură cu corsetul pot fi, de asemenea, relevante, indicând fie o luptă interioară, fie o acceptare a normelor și așteptărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.