Interpretare vis in care apare un cocor

0
1212
Interpretare vis in care apare un cocor

Interpretarea viselor in care apare un cocor. Atunci cand visezi un cocor inseamna ca un dusman va aparea in viata ta, ori o ruda este invidioasa pe tine. Daca visezi ca un cocor se impune in viata ta inseamna ca ai parte de cearta, iar daca in vis privesti catre un cocor inseamna ca te va astepta o izbanda, pe cand un cocor care tipa prevesteste o mare bucurie si un cocor zburand inseamna ca ai prieteni buni care te asteapta si te ajuta intr-o afacere destul de incurcata.

Se spune ca atunci cand visezi cocori care zboara vei mai primi si sprijin exact de la cine nu te astepti. Se mai spune ca un cocor aduce lucruri cu totul noi in viata ta, asemeni verii, pline de insemnatate si de frumusete.

Daca visezi un stol de cocori pe cer inseamna ca ai multe sperante in viata, astepti sa vina si la tine vremuri mai frumoase, te reincarci cu energie, reusesti sa repari un caz mai dificil din viata ta, vrei sa o iei de la capat, sa faci de data asta totul bine sau mai bine.

Daca visezi un cocr care zboara inseamna ca vrei sa te inalti, sa capeti un post mai bun, vrei sa te stabilizezi in viata, sa fii un om de incredere si mai stabil pe picioarele tale, simti nevoia sa devii independent, sa nu mai depinzi de nimeni, vrei sa mergi liber prin viata si sa evadezi totodata din rutina, sa te eliberezi de compromisuri.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o closca

cocor

Un cocor pe sol inseamna ca te implici in unele activitati care te limiteaza, te anihileaza ca si persoana, ca si individ, nu prea poti sa te relaxezi. Se mai spune si ca tovarasii te vor sustine in tot ceea ce faci si te vor ajuta sa treci peste obstacolele vietii. Pe de alta parte un cocor poate sa reprezinte si faptul ca vei da peste un om care vrea sa va faca rau, veti fi invidiat, iar daca vezi un cocr care se impoaie inseamna ca te vei implica in discutii in contradictoriu cu cineva pe care nu il cunosti atat de bine.

Daca visezi un cocor care se uita la tine inseamna ca vei avea parte de o victorie iar daca visezi un cocor care tipa inseamna ca vei avea parte de multa veselie. Daca visezi un cocor care zboara inseamna ca vei trece printr-un lung sir de intamplari fericite, care te vor ajuta sa iti formezi un alt fel de mod de viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.