Interpretare vis in care se urca scarabei pe tine

0
748
Interpretare vis in care se urca scarabei pe tine

Interpretarea visului in care se urca scarabei pe tine reprezinta in termeni largi o perioada norocoasa, plina de auspicii placute, prietenii noi si vesti bune. In cazul in care visezi scarabei este un semn de viata lunga si plina de bucurii, de asemenea reflecta si oportunitatile multiple cu care te poti intalni intr-o perioada relativ scurta.

Scarabeul este un simbol pentru puterea de adaptarea a cuiva, abilitatea de a te conforma in orice situatie si de a depasi orice obstacol iti iese in cale. Mai semnifica de asemenea si teama de moarte, sau teama de imbatranire. Visul in care vezi mai multi scarabei (carabusi) urcandu-se pe tine poate ca este la urma urmei un semn care iti indica faptul ca te chinui sa ramai intr-o copilarie perpetua sau ca nu vrei sa depasesti un anumit stadiu evolutiv natural.

Cu alte cuvinte iti place asa cum esti si nu mai vrei sa te schimbi deloc. Esti perfect de acord cu tine si te placi asa cum esti. In special cultura egipteana antica avea scarbeul la loc de cinste in panteonul simbolisticii, acesta reprezentand ciclul nesfarsit al vietii, transformarea, devenirea.

In mai toate ipostazele acestui vis esti incununat de succes, toate aspectele iti sunt favorabile si orice initiativa vei avea iti va reusi neindoielnic. In acelasi timp, fiind simbolul miscarii solare (la vechii egipteni se spunea ca soarele de pe cer este impins de un scarabeu), se poate face o asimilare cu termenul “dinamica” sau simplu “miscare”, vectorul miscarii sau energia care sta la baza tuturor transformarilor.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi Cartea Recordurilor

scarabel care vrea sa se urce pe tine

Din aceasta perspectiva visul in care esti asaltat de scarabei poate semnifica o potentare extraordinara pe care o primesti de la cineva sau ceva, poate fi un semn ca te asteapta o perioada de glorie, poate de asemenea sa semnifice ca vei traversa o perioada in care te vei transforma pe de-antregul, fiecare particula din fiinta ta va suferi o modificare fundamentala.

Daca in vis o sa ii vezi cum ii prinzi cu mana poate insemna noi cunostinte sau amici care iti vor oferi o multime de bucurii si avantaje materiale sau de alta natura. Daca ii vezi eventual urcandu-se pe fata vei atrage persoane de sex opus, in cazul in care ti se plimba pe cap inseamna ca vei avea idei de succes in urma carora vei obtine beneficii majore si vei fi laudat. In situatia in care visezi ca iti intra in gura scarabei e un semn de bucurie din cauza unor laude.

Daca in vis iti apar scarabei aurii e un semn foarte promitator, inseamna ca te asteapta o viata plina de succes, de impliniri si satisfactii in toate planurile. Afacerile iti vor merge ca pe roate, casnicia sau relatiile cu persoanele de sex opus de asemenea, iar cei din jurul tau te vor omagia si lauda.

Daca vei vedea urcandu-se pe tine scarabei verzui atunci poti sa stai linistit deoarece sanatatea ta este de otel, vei fi ferit de orice boala. Daca scarabeii sunt negrii inseamna ca ai talente inca nedescoperite in stiinte oculte si practici ezoterice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.