Interpretare vis in care apare un bazin

0
15278
Interpretare vis in care apare un bazin

Interpretarea viselor in care apare un bazin. Atunci cand visezi un bazin, inseamna ca e posibil sa ai un prieten sincer sau sa-ti faci unul, iar daca visezi ca inoti intr-un bazin foarte curat insemna ca vei avea parte de o perioada frumoasa in viata ta, vei avea numai sanatate si fericire, de relatii frumoase cu cei din jur iar atunci cand apa din bazin este murdara inseamna ca cineva te vorbeste de rau si vrea sa te compromita.

Bazinul gol din vis reprezinta adesea faptul ca ca va implicatii in probleme fara nici o relevanta, va lasati purtat de val iar directia in care acesta va duce nu este deloc utila.

Daca o fata viseaza ca inoata intr-un bazin curat inseamna ca va avea parte multe bucurii din cauza comportamentului sau frumos si a calitatilor pe care le are, mai ales pentru ca nu face niciodata rau celor din jur, iar acest lucru o va ajuta sa lege relatii frumoase si sa avanseze mereu, oriunde.

Atunci cand visezi ca bei apa dintr-un bazin inseamna ca vei avea sansa sa iti duci la bun final planurile, sa iti rezolvi problemele de la locul de munca si sa iti mearga bine insa trebuie sa ai si putin scepticism in legatura cu persoanele pe care le cunosti in viitor.

bazin de inot

Bazinul cu apa limpede din vis reprezinta adesea faptul ca viitorul ti se lumineaza iar daca visezi un bazin prin care te uiti inseamna ca vei avea parte de multe framantari.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un ocean

Un bazin cu barbati goi in vis reprezinta faptul ca in curand te vei jena de faptele tale deoarece nu sunt cele mai bune, iar daca visezi femei goale intr-un bazin insemana ca ve avea parte de foarte multe scandaluri, de certuri si deziluzii. Daca visezi ca bei apa dintr-un bazin inseamna ca esti deschis la orice si vrei sa ajuti, sa te implici in viata celor dragi si sa le faci numai bine.

Bazinul cu apa rece din vis reprezinta faptul ca vei avea parte de foarte multe probleme cu banii si daca visezi ca pa din bazin este calda inseamna ca vei avea parte de liniste in familie, totul va fi plin de armonie.

Cand visezi ca versi apa dintr-un bazin inseamna ca vei avea castiguri banesti si iti va merge bine. Un bazin de inot inseamna ca ai multe pe cap ce trebuie sa le rezolvi, ai multe trairi interioare, iar daca visezi un bazin gol, fara apa, inseamna ca vei avea parte de certuri, dispute cu cei dragi, e posibil chiar sa te desparti de persoana iubita si sa te racesti incet de aceasta, sa te distantezi chiar si de cei mai buni prieteni, uitand de ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.