Interpretare vis in care pica un om sau un obiect din cer pe tine

0
2795
Interpretare vis in care pica un om sau un obiect din cer pe tine

Interpretarea viselor in care pica un om sau un obiect din cer pe tine poate sa reprezinte o fatalitate in viata ta sau o sincronicitate, ceva de care nu poti scapa sau nu poti evita.

Daca visezi ca mergi pe strada si dintr-o data cade pe tine un obiect ar putea sa exprime o coincidenta bizara in viata ta, un eveniment neprevazut care o sa apara dintr-o data si poate sa iti modifice, cel putin temporar, un plan sau o activitate.

Visul in care pica un om sau un obiect pica din cer pe tine ar putea avea legatura cu situatii inevitabile pe care incerci din rasputeri sa le eviti cumva insa nu o sa reusesti.

In mod deosebit daca cumva recunosti persoana care pica din cer pe tine ar putea sa aduca un plus de lamurire, ar putea sa reprezinte o anumita caracteristica mai speciala sau un sentiment de care nu poti sa scapi indiferent ce faci.

Visul in care cade din cer un obiect pe tine ar trebui sa te faca atent(a) la simbolistica obiectului respectiv, ce fel de mesaj contine sau ce simbol reprezinta, ce eveniment sau stare sufleteasca transmite el in realitate.

un obiect cade pe tine

In cazul in care pica un dulap atunci inseamna ca o sa trebuiasca neaparat sa iti salvezi niste secrete, s-ar putea sa te afli intr-o situatie in care vrand nevrand o sa iti maschezi niste aspecte fata de altii.

Daca in vis cade pe tine un avion semnifica o mare tragedie pe care nu o poti evita si nici nu o sa fi anuntat(a) din timp, o sa se petreaca instantaneu fara de veste. Aceeasi scena poate sa duca cu gandul si la o veste foarte proasta care o sa-ti survina intamplator si care o sa-ti produca amaraciune.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi caviar

Daca visezi ca pica din cer un pian peste tine atunci o sa trebuiasca in curand sa iti armonizezi viata sau unele aspecte ale vietii, esti in dezacord total cu ceea ce se intampla in jurul tau, poate chiar stii acest lucru in realitate insa nu prea ai chef sa faci anumite schimbari care sunt necesare. Totusi, visul este un semn ca indiferent de vointa ta o sa faci acele schimbari chiar daca iti convine sau nu, asa ca asteapta-te la noi evenimente care sa iti ajusteze pe ici pe colo viata.

In situatia in care visezi ca pica din cer pe tine o grebla atunci in realitate ar trebui sa acorzi o mai mare atentie la munca ta, este un semn ca sporul muncii tale iti scapa printre degete si nu faci nimic pentru a remedia acest aspect neplacut. Visul simbolizeaza faptul ca o sa fii fortat(a) de imprejurari in cele din urma sa iei masuri pentru a opri sau a diminua pierderile pe care le ai in munca sau activitatea ta, intr-o afacere sau in casa.

Daca visezi ca pica din cer un portofel atunci exista posibilitatea ca in realitate sa simbolizeze organizarea banilor sau distribuirea lor, visul te anunta ca o sa fii mult mai drastic(a) in cheltuirea banilor si o sa iti pui deoparte niste resurse pentru zile negre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.