Interpretare vis in care apare ceva dilatat

0
353
Interpretare vis in care apare ceva dilatat

Interpretarea viselor in care apare ceva dilatat se refera de regula la amplificarea unui conflict a unor fapte, a unor gesturi. Aici putem lua foarte multe cazuri. De exemplu daca iti apare o mana dilatata inseamna ca esti mult prea darnic cu cei din jur si  risti sa ramai fara nimic, imparti pana la epuizare.

Daca visezi ca ai picioarele dilatate inseamna ca vei avea probleme cu tot ceea ce implica miscare, nu vei putea sa avansezi in functie, nu vei reusi sa ajungi unde ti-ai propus din cauza ca te obsoesti prea mult si te ineci ca tiganul la mal.

Daca visezi in schimb ca ai pupilele dilatate acest vis semnalizeaza faptul ca trebuie sa fii mult mai atent la detalii, la cei din jur in special si la faptele lor. Deasemenea mai semnaleaza si o eroare pe care ai trecut-o cu vederea si care iti poate cauza probleme mari pe viitor.

Daca visezi alte obiecte dilatate trebuie sa consulti fiecare lucru in parte, tinand seama de faptul ca ele reprezinta augmentare, amplificare.

Citește și:  Interpretare vis în care faci cumpărături într-un magazin

De pilda daca visezi o casa mai mare fata de cum este ea in mod normal inseamna ca familia ti se va mari, vei avea mai multi membri sau pur si simplu ca te vei muta intr-o casa mai mare, desi aceasta varianta nu prea este acceptata de catre toti talmacitorii de vise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.