Venus in relatie cu planetele

0
1695
Venus in relatie cu planetele

Venus in conjunctie cu Marte (au aceeasi longitudine cereasca) vor da o putere extraordinara de exprimare in legatura cu ceea ce nativii vor sau nu, iar dragostea poate sa capete forme foarte puternice, chiar si cea la prima vedere, considerand ca natura emotionala e foarte usor de afectat in aceasta situatie, reusind sa trezeasca amintiri, sentimente zbuciumate. Impulsivitatea este sentimentul de baza, insa cand se intampla aceasta conjunctie a celor doi astri, nativii vor fi foarte generosi si liberi, relaxati, fiind predispusi in acelasi timp sa comita erori in legatura cu ceea ce simt.

Ca sfat, cand Venus este in conjunctie cu Marte, trebuie sa aveti grija sa nu scoateti pe gura tot ce va trece prin cap sau prin inima, fiti mai calculati si actionati cu prudenta in ceea ce priveste sexul opus. Aceasta pozitie va da veselie, deschidere catre pozitivism si in nici un caz nu va crea ingrijorari, mentinanad o stare de bine indiferent de cat de grele ar fi imprejurarile. Trebuie evitate insa actiunile pornite din impuls.

Venus

Venus in conjunctie cu Jupiter reprezinta un aspect foarte bun, fiind plin de armonie, venind totodata si cu succesul in viata nativului in care vor fi aspectate astrele cu pricina. Venus in conjunctie cu Jupiter este intr-adevar benefic insa nu prea se simte influenta decat intr-o mica masura, mai mult daca este singura, va fi destul de latenta, are nevoie de prezenta altor conjunctii ca sa se intregeasca si in orice caz va favoriza relatiile cu societatea, va da o stare de siguranta in domeniul financiar, dar toate depinzand si de restul astrelor, fiind dependente de ele.

Venus in conjunctie cu Saturn este o pozitie destul de ciudata, se rezuma la misticism si la interesul individului care apare subit pentru aceasta parte a vietii. Devine interesat de ocultism, de partile ascunse ale vietii, de tot ceea ce inseamna mister, pozitia astrelor fiind unica in felul ei de a fi, dar foarte putini nativi vor fi in stare sa si raspunda acestor vibratii. In aceeasi ordine de idei se instaleaza si un respect fata de traditii, fata de obiceiurile stramosesti, se instaleaza incet si un oarecare spirit de conservatorism in rezolvarea unor probleme, iar per ansamblu nativii vor parea subtili si chiar vizionari.

In acelasi timp va trebui insa sa aveti grija cu investitiile, sa nu va implicati in certuri emotionale, deoarece s-ar putea sa simtiti si sa ganditi altfel, sa va stimulati prudenta fata de economie.

Venus in conjunctie cu Saturn poata sa aduca cu sine o mare schimbare in planurile romantice, totul fiind imbracat intr-o alura armonioasa si o natura placuta, ce vine pe neasteptate in viata nativilor. Aceasta conjunctie poate sa vina odata cu trezirea celor mai adanci sentimente si cu declansarea unor emotii pe care niciodata nu le-ar fi simtit nativii mai intens, deoarece atasamentele care se creeaza vor fi de un tip neobisnuit, totul se rezuma parca la purificarea iubirii, la principii sufletesti sacre, insa numai cei mai experimentati, cei care sunt in stare sa stapaneasca cu brio instinctele de tip animalic vor putea raspunde la aceste vibratii.

Totul este foarte profund, are rolul de a aduce la viata un sentiment, o stare ce sta latenta in suflet, iar cei care nu vor reusi sa raspunda vibratiilor cauzate de Venus in conjunctie cu Saturn vor pierde o sansa unica de a se descoperi mai bine. Pe plan financiar aceasta pozitie vine in viata nativilor cu o serie de castiguri neasteptate, de exemplu mosteniri sau castiguri foarte rapide, instant.

Venus in conjunctie cu Neptun este de regula o conjunctie foarte buna, creeaza o stare de bine la nivelul intelectului, ajungand pana in stagiul in car nativii isi largesc simpatiile, devin mai toleranti, ajung sa inteleaga ce se intampla in sufletul lor cu blandete, iar la toate acestea se adauga si o substanta oarecum mistica, avand in vedere ca Neptun isi arata substraturile, descoperind cate o traire la fiecare vibratie. Venus actioneaza si el in aceste substraturi si astfel se creeaza o oarecare armonie intre emotii si trairi, intre „eu” si „mie”, o relatie pe care prea putin o pot stabili fara ca aceasta conjunctie sa aiba loc.

Apare idealul de iubire altruista, indivizii ar trebui sa profite de situatie pentru a-si purifica sufletul, ar trebui sa caute un mijloc prin care sa se inalte catre trairi superioare. In plus, se pot obtine niveluri mai inaltatoare si pe alte planuri, chiar daca in cele din urma Neptun este o planeta a renuntarii.

Venus in opozitie cu Marte implica si o serie de aspecte nenorocoase, care insa vor stimula cele mai arzatoare sentimente. Venus vine astfel in opozitia dorintei lui Marte de a iesi in evidenta si acesta nu se mai axeaza pe succesul pe plan individual, intervenind emotiile, relatiile cu semenii. Aspectul poate deveni risipitor, deoarece implica generozitate, impulsivitate, care vin odata cu o serie de pierderi pe plan material, in cazul in care nu se tempereaza de la sine aceste porniri.

Un sfat bun ar fi ca nativii nascuti sub aceasta pozitie a plantelor sa se fereasca de tot ce e legat de sexul ous, sa nu se implice fara creier, deoarece pot avea pierderi, sa incerce sa exploateze mai mult latura rationala a lui Marte. In nici un caz casatoria sau iubirea nu sunt favorizate in acest context deoarece pot aparea certuri si gelozii.

Citește și:  Doua tipuri distincte de zodiac: tropic si sideral

Venus in opozitie cu Jupiter aduce cu sine o serie de pierderi insa numai persoanelor care din fire sunt imprudente si impulsive, iar extravaganta este caracteristica principala care ii defineste. Se pot genera si anumite contradictii si mai mult se pot realiza o serie de neintelegri mai ales cu persoanele implicate in treburi religioase. Totodata pot interveni si o serie de dezamagiri, iar nativii ar trebui sa actioneze mai mult in mod deschis, sincer fata de ei insusi, mai ales in cadrul vietii de familie.

Venus in opozitie cu Saturn creeaza o serie de tristeti, dezamagiri in viata pe toate planurile, deoarece Saturn, planeta pesimismului, vine in opozitie cu iubirea, erotismul emanat de Venus. Asta inseamna ca opozitia dintre cei doi astri va crea o stare de neimplinire mai ales in relatiile apropiate cu semenii, in relatiile cu persoanele de sex opus, intervin si dificultati in obtinerea unor fonduri, munca depusa nu se va vedea, pot aparea pierderi financiare. Trebuie ingrijit standardul moral, nu trebuie sa se faca imprumuturi, mai ales fara a avea o acoperire.

Venus in opozitie cu Uranus, iata o pozitie a astrelor care se realizeaza prin lipsa armoniei, a nenorocului in treburi amoroase, deoarece de data aceasta iubirea vine in contradictie cu spiritul de evolutie, de progres, fiind opuse, chiar daca magnetismul persoanelor de sex opus fata de nativii nascuti in acest semn astral este destul de mare. Se intrevad astfel la orizont o serie de dezamagiri, care insa vor veni pe nepusa masa, iar pierderile financiare sunt si ele prezente.

In general, cand o Venus este in opozitie cu o planeta ce vibreaza opusul ei vor aparea probleme. Trebuie sa aveti grija la afacerile cu strainii, la relatiile din cuplu, deoarece poate aparea un sentiment de gelozie datorata neimplicarii, racelii, avand in vedere ca energia este canalizata catre alte zari anume acelea de implinire individuala. Poate aparea si tradarea in acest context, insa nu neaparat tradarea persoanei de sex opus, ci si tradarea semenilor, aparand chiar si instrainari fata de cele mai apropiate cunostinte.

Venus in Opozitie cu Neptun poate sa afecteze toata viata emotionala, deoarece iubirea personala, fizica vine in contradictie cu iubirea universala, de unde rezulta ca sufletul trebuie purificat si trebuie sa se puna in ordine prioritatile. Trebuie eliminate starile de egoism, iar nativii nascuti sub acest semn astral vor avea nevoie de izolare pentru a-si da seama ce conteaza mai mult pentru ei: universul nedescoperit inca sau relatiile cu persoane din imprejurimi care pot aduce cu sine impliniri pe plan fizic.

Totodata trebuie sa se evite alcoolul, orice tip de droguri, din cauza faptului ca aceasta lupta dusa cu sine poate sa genereze si caderi in diverse patimi si poate sa aduca dependente serioase. Pot aparea si o serie de boli contagioase.

Venus in trigon cu Marte creeaza o inflacarare, ceea ce duce la libertinism si totodata cheltuielile se vor face foarte mult pe plan social, din dorinta de a ajuta, de a arata ca se poate, din umanitarism. Aceste cheltuieli insa se vor dovedi a fi si prolifice deoarece aduc cu sine implinirea sufleteasca, iar atunci cand ceva este facut cu energie pozitiva nu poate sa aduca decat noroc. Sunt favorizate relatiile cu persoanele de sex opus, pot aparea casnicii si chiar parteneriate in cadrul locului de munca.

Venuss

Venus in trigon cu Jupiter aduce cu sine castiguri destul de serioase pe plan financiar, insa acestea sunt neasteptate, se pot ivi de exemplu o serie de mosteniri, o serie de impliniri din punct de vedere material, se pot achizitiona lucruri la care nici nu va asteptati si parca totul sta invaluit in aura mistica a norocului. Trebuie sa dati curs calatoriilor deoarece vor fi si ele incununate cu succes, trebuie sa spuneti „da” aventurilor, pentru ca si acestea vor aduce mari satisfactii. Aspectul astral este armonios, pasnic, are numai beneficii, aducand cu sine si filosofii interioare.

Venus in trigon cu Saturn, cat si in trigon cu Uranus sau cu Neptun poate sa genereze aspecte benefice. Asta inseamna ca atunci cand ne referim la Saturn, intervine o stare de purificare, este eliminat intr-o oarecare masura pesimismul indus de aceasta planeta greoaie, iar energia si pasiunea pe care Venus le vibreaza sunt in completa armonie cu intelepciunea, cu stabilitatea.

Daca e sa ne referim la Uranus, atunci si aici vor aparea situatii bune, deoarece relatiile cu semenii sunt realizate fara conventii, intr-un spirit liber, avanseaza in bine, se intalnesc persoane cu care se pot implini magnetisme ce duc la satisfacerea atat de rebela a uranienilor. Apar calatorii incununate cu succes, apar castiguri bruste si evenimente favorabile. Venus in trigon cu Neptun are puterea de a aduce rafinament in relatiile cu cei din jur, idealurile devin mai putin egoiste si se realizeaza un fel de trairi launtrice care de data aceasta nu mai au ca punct principal „eul”, ci implica si cunostintele, familia, prietenii. Totul se contureaza in jurul unor idei frumoase, care ajuta nativii sa isi implineasca destinul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.