Interpretare vis in care se lovesc pasari de geamurile tale

0
2050
Interpretare vis in care se lovesc pasari de geamurile tale

Interpretarea viselor in care se lovesc pasari de geamurile tale face aluzie la experiente si oportunutati noi in viata ta pe care s-ar putea sa le pierzi daca nu alegi timpul si locul potrivit in care sa te afli.

Pasarile care se lovesc de geamurile casei tale simbolizeaza idealurile si sperantele pe care le doresti din toata inima. Daca visezi cum o pasare alba si frumoasa se loveste din greseala de geamul tau inseamna ca te-ai gandit la o persoana anume cu insistenta in ultima vreme si chiar vei primi o veste frumoasa din partea ei, o veste care te va bucura mult.

Daca in vis ai un geam care bate catre gradina cu pomi sau flori si o pasarica se atinge de geam atunci s-ar putea ca in realitate o persoana de sex opus sa se gandeasca cu dragoste la tine insa tu sa nu bagi de seama acest lucru chiar daca persoana respectiva face parte din anturajul tau.

Daca se intampla sa visezi cum o pasare se loveste agresiv de geam este un semn ca s-ar putea sa iei o decizie gresita intro activitate financiara si sa ai o paguba, este posibil sa te lovesti de obstacole sau sa primesti o veste care te va face nefericit(a).

A privi in vis pe geam ilustreaza starea ta de spirit, ca atare de vei vedea o atmosfera frumoasa si insorita afara este un semn de optimism in timp ce o natura cenusie si saraca ilustreaza ca ai o stare pesimista si depresiva. Din aceasta perspectiva visul in care o pasare sau niste pasari se lovesc de geam simbolizeaza natura vestii ori a evenimentelor in care vei fi implicat in curand.

Citește și:  Interpretare vis in care vorbesti o limba straina pe care nu o cunosti

pasari la geam

Daca in vis afara ploua si o pasare se atinge de geam este un semn ca vei avea niste castiguri banesti insa vei intampina si dificultati. Daca afara este soare si o cioara se loveste de geam atunci este un semn ca vei avea un ghinion teribil intr-o activitate sau intr-o calatorie de afaceri.

In cazul in care afara e iarna si e zapada si o cioara se loveste de geam inseamna ca s-ar putea sa te urmareasca un dusman de moare ori ca in curand te vei imbolnavi si vei sta la pat.

Visul in care privesti pe geam si o pasare se loveste de el mai semnifica si decizii pe care te gandesti sa le iei in curand iar pasarea arata cam la ce poti sa te astepti in urma deciziei pe care o vei lua intr-o situatie specifica.

De exemplu, daca visezi asa ceva si o pasare se zbate sa iti intre prin geam atunci este un avertisment ca nu trebuie sa te grabesti deloc, daca vei decide ceva in legatura cu afacerea sau cu altceva s-ar putea sa iasa prost.

Daca vezi pasari cu ciocuri mari batandu-ti in geam este un semn ca anumite persoane te vorbesc urat pe la spate si o sa auzi vorbe despre tine. Daca un stol de pasari iti lovesc geamul este un semn ca s-ar putea sa intampini ceva piedici in activitatea ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.