Interpretare vis in care apare numarul doisprezece, 12

0
120
Numarul doisprezece

Interpretarea viselor in care apare numarul doisprezece, 12. Atunci cand visezi numarul 12 acesta reprezinta de regula perfectiunea divina si taria spirituala, deci in viata reala vei avea parte de liniste, de armonie. Numarul 12 mai poate fi vazut ca si ciclurile de repetitie, avand in vedere ca simbolizeaza: cele 12 luni ale anului, cele 12 ore ale noptii si cele 12 ore ale zilei, cei 12 membri ai unui juriu, o duzina, cele 12 semne zodiacale, cei 12 fii ai lui Iacob, cei 12 Apostoli, cei 12 zei ai Olimpului, cat si cele 12 munci ale lui Hercule.

Numarul doisprezece
Numarul doisprezece

Nu trebuie sa omitem nici faptul ca 12 este multiplu de trei ceea ce sugereaza trinitatea, deci totul tine de divinitate, de sacru si de putere. Chiar si daca stam sa tinem seama de faptul ca cele doua cifre care compun numarul 12 dau trei, putem intari aceasta afirmatie.

Astfel putem spune ca persoanele care viseaza numarul doisprezece au prezenta de spirit, au ceva magic in ei, toate le vor merge bine mai ales daca stiu sa iti foloseasca toate calitatile in scopuri pozitive, creative, mai ales ajutand pe altii, vor avea de castigat si multa simpatie si multa pace interioara cat si mult respect sai laude. Mai putem spune si ca numarul 12 reprezinta un tot unitar, daca ne raportam la ideea de trinitate, el reprezinta calitatile umane adunate care se pot regasi insa numai ajunsi la o stare de deplina maturitate prin care sa putem constientiza ca dragostea si bunatatea sunt mai presus decat orice si ele sunt temelia existentei noastre, cat si fundamentele pentru care fiintam.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here