Interpretare vis in care apare numarul doisprezece, 12

2
3883
Interpretare vis in care apare numarul doisprezece, 12

Interpretarea viselor in care apare numarul doisprezece, 12. Atunci cand visezi numarul 12 acesta reprezinta de regula perfectiunea divina si taria spirituala, deci in viata reala vei avea parte de liniste, de armonie.

Numarul 12 mai poate fi vazut ca si ciclurile de repetitie, avand in vedere ca simbolizeaza: cele 12 luni ale anului, cele 12 ore ale noptii si cele 12 ore ale zilei, cei 12 membri ai unui juriu, o duzina, cele 12 semne zodiacale, cei 12 fii ai lui Iacob, cei 12 Apostoli, cei 12 zei ai Olimpului, cat si cele 12 munci ale lui Hercule.

Nu trebuie sa omitem nici faptul ca 12 este multiplu de trei ceea ce sugereaza trinitatea, deci totul tine de divinitate, de sacru si de putere. Chiar si daca stam sa tinem seama de faptul ca cele doua cifre care compun numarul 12 dau trei, putem intari aceasta afirmatie.

numarul 12

Astfel putem spune ca persoanele care viseaza numarul doisprezece au prezenta de spirit, au ceva magic in ei, toate le vor merge bine mai ales daca stiu sa iti foloseasca toate calitatile in scopuri pozitive, creative, mai ales ajutand pe altii, vor avea de castigat si multa simpatie si multa pace interioara cat si mult respect sai laude.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un cinci

Mai putem spune si ca numarul 12 reprezinta un tot unitar, daca ne raportam la ideea de trinitate, el reprezinta calitatile umane adunate care se pot regasi insa numai ajunsi la o stare de deplina maturitate prin care sa putem constientiza ca dragostea si bunatatea sunt mai presus decat orice si ele sunt temelia existentei noastre, cat si fundamentele pentru care fiintam.

2 COMENTARII

  1. Cea mai concreta porunca lasata de Dumnezeu este sa ne iubim unii pe altii, de fapt este esenta vietii, asta ne caracterizeaza ca fiinte superioare si ne conduc spre cele mai nobile fapte, asadar sa nu uitam sa implinim acest deziderat si sa infaptuim binele.

  2. Sa i iubim pe toti oamenii este putin o notiune fortata, fiind om, nu poti avea calitatile lui IIsus care a iubit neconditionat pe toti oamenii, dar putem sa facem bine voluntar, din sentimente de empatie, care sunt placute lui Dumnezeu chiar daca sunt doar o mica parte din Sacrificiul fiiului Sau. Dar cum noi nu suntem nici la nivelul degetului mic a lui Iisus, sa perseveram in a face binele si sa incercam sa ne scuturam de prejudecati, invidie si lacomie, vom primi de la EL exact in masura valorii spirituale la care ne ridicam pentru ca inima noastra este cercetata nu a conturilor din banca. Si nu pentru ca e postul Pastelui, sa fim mai buni ci in toate zilele vietii noastre sa ne straduim spre bine si cred ca vom avea o sansa, ni se vor deschide si noua Portile cele de aur, cand va veni vremea. Doamne ajuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.