Interpretare vis in care ceri bani imprumut si nu mai poti plati datoria

0
2821
Interpretare vis in care ceri bani imprumut si nu mai poti plati datoria

Interpretarea viselor in care ceri bani imprumut si nu mai poti plati datoria reflecta o situatie financiara precara, probleme financiare pe o perioada mai lunga de timp si diverse situatii tensionate din pricina lipsei banilor.

Daca visezi ca ceri bani de la cineva inseamna lipsuri mari pe care le ai de regula in afacera ta, in cazul in care ai una, reflecta o stare precara de exprimare, mai poate sa fie un semn de ratacire de la o anumita cale sau de la un anumit obiectiv propus.

Visul acesta are conotatii destul de negative in special pentru persoanele mai sarace, poate reprezenta si dificultati in relatiile cu rudele apropiate. Faptul ca nu poti returna niste datorii prevesteste o situatie in viata reala in care exista posibilitatea de a fi umilit de catre cineva, mai poate insemna si o insulta grava pe care o suporti.

Dupa unele interpretari a nu putea inapoia o datorie semnifica si faptul ca vei fi supus unor abuzuri materiale sau emotionale. Daca visezi ca iei bani imprumut si nu poti sa ii platesti inapoi, si esti o persoana cat de cat instarita, atunci s-ar putea ca in viata reala sa iti asumi niste responsabilitati noi in cadrul locului de munca sau intr-o alta activitate particulara.

bani imprumut

In unele cazuri se zice ca asemenea vis reprezinta in viata reala o forma de rasplata pe care trebuie sa o achiti in urma unor fapte de-ale tale care au adus un prejudiciu cuiva. S-ar putea sa fi pus in situatia in care sa iti recunosti responsabilitatea comiterii acelor fapte, iar daca nu o vei face atunci vei suporta dispretul si lipsa de recunostinta a oamenilor.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o poezie

In acelasi timp este posibil ca asemenea vis sa anunte o veste proasta referitoare la familia ta extinsa, de exemplu nu vei avea ocazia sa te reintalnesti cu niste rude, nu vei putea sa iti reunesti neamurile certate din cauza unor probleme familiale comune sau se poate intampla in curand ceva in viata ta care te va marca atat de negativ incat o lunga perioada de timp vei avea mustrari de constiinta.

Visul in care nu mai poti sa inapoiezi o datorie semnifica si posibilitatea certa in care problemele zilnice te-au adus la stadiul in care te simti sfarsit, secatuit de energie si resurse. Ilustreaza in mod pitoresc situatia in care ai ajuns la capatul puterilor si nu mai ai absolut nici o resursa emotionala sau mentala pentru a reveni la linia de plutire.

Daca cumva in viata reala chiar ai de dat ceva bani inapoi, visul te anunta in mod subtil ca persoana careia trebuie sa ii restitui banii se gandeste serios sa puna ceva presiune pe tine si sa te anunte ca are nevoie de bani inapoi.

Daca in vis iti apare un barbat atunci e un semn clar de urgenta si trebuie sa o rezolvi imediat. Este posibil sa iti apara si o femeie caz in care poti sa te astepti la vorbe urate si barfe din cauza banilor. Nu este deloc un vis bun, mai degraba prevesteste o evolutie din rau in mai rau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.