Interpretare vis in care iti dispare copilul de la joaca sau este rapit

0
28971
Interpretare vis in care iti dispare copilul de la joaca sau este rapit

Interpretarea viselor in care iti dispare copilul de la joaca sau este rapit se refera in general la situatii mai grele in care iti pierzi sporul la munca sau ai neplaceri mari din cauza neimplinirilor in plan material.

Daca visezi ca iti dispare copilul de la locul de joaca semnifica faptul ca anumite investitii pe care o sa le faci in curand vor fi sortite esecului din diverse motive care nu iti vor fi desul de clare.

Se poate intampla sa nu ai parteneri loiali si sa iti fure din bani sau anumiti competitori sa iti faca concurenta neloiala.

Daca cineva iti rapeste copilul atunci cu siguranta o sa urmeze ceva probleme financiare in urma carora s-ar putea sa strici anumite relatii. Probabil o sa apara discutii la locul de munca deoarece proiectele la care lucrezi su ideile care stau la baza lor o sa fie adoptate si de altii, cu alte cuvinte iti vor fura ideile de succes vitregindu-te in acest fel de aprecierea si foloasele pe care le meriti.

Visul in care iti dispare copilul de la locul de joaca sau este rapit sugereaza faptul ca in realitate cineva iti poarta sambetele, ai un dusman sau mai multi inamici seriosi care nu au alt gand decat sa iti puna piedici in afirmarea profesionala sau te impiedica constant sa te realizezi in plan material.

copil pierdut

Nu ar fi de mirare sa descoperi in curand ca ai cunostinte care te sapa pe la spate si spun vorbe extrem de urate la adresa ta, ai in jurul tau persoane care te invidiaza enorm din cauza faptului ca ai un spirit intreprinzator foarte apreciat si reusesti mai tot timpul sa cazi in picioare indiferent de multimea obstacolelor pe care le intampini.

Citește și:  Interpretare vis in care te indragostesti de o vedeta sau de un profesor

Visul in care nu iti gasesti copilul la joaca sau iti este rapit mai semnifica si pierderea norocului, sau ratarea unor ocazii excelente de castig, s-ar putea ca in viata reala sa primesti in curand o veste prin care o sa te anunte ca nu mai este valabila o propunere avantajoasa de afacere sau ca o alta persoana si-a schimbat brusc parerea si nu mai este de acord sa continuati intelegerea.

De regula asemenea vis reflecta pierderea norocului in orice plan al vietii. Totodata se poate spune ca visul semnifica si ruperea unei relatii sentimentale fara un motiv aparent, arata o schimbare radicala in raporturile pe care le ai cu cineva.

Daca esti implicat(a) intr-o asemenea relatie atunci poti sa te astepti curand la o discutie absolut uluitoare in care iti vei da seama ca nu mai este nimic de facut.

In cazul in care visezi ca iti este rapit copilul de la locul de joaca si nu il mai gasesti arata ca in realitate o sa teci prin pericole aparute brusc si cand te astepti mai putin, s-ar putea ca sa constati cu uimire anumite rautati comise de persoane de la care niciodata nu te-ai fi asteptat la asa ceva. Este posibil ca in curand sa ti se impute lucruri cu care nu ai avut de-a face niciodata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.