Interpretare vis in care legumele sau cerealele semanate sunt dintruse se vreme

0
152
Interpretare vis in care legumele sau cerealele semanate sunt dintruse se vreme

Interpretarea viselor in care legumele sau cerealele semanate sunt dintruse se vreme se refera in general la pierderi sau situatii mai interesante in care o sa te afli.

Simbolistica ce priveste cerealele este mai usor de interpretat, in linii mari reprezinta castiguri sau beneficii importante de pe urma muncii sustinute, iar daca iti sunt distruse de vreme semnifica pierderi importante, o sa iti faci griji cu traiul si bunastarea ta, nu esti prea sigur(a) si increzator(oare) in tine, faci munca mai mult de pomana, inseamna afaceri facute cu neglijenta, afaceri cu parteneri instabili.

Daca visezi ca sunt distruse de vremea proasta lanurile de cereale s-ar putea ca in realitate sa te certi cu cineva pentru profiturile tale, cineva iti produce o stare totala de disconfort la locul de munca, o persoana te deranjeaza mult si iti pierzi rabdarea si concentrarea, are un efect negativ asupra a ceea ce faci.

Vremea neprielnica in astfel de conjncturi poate semnifica starile emotionale negative prin care treci si care te afecteaza in primul rand pe tine si munca ta, afecteaza relatiile de colaborare profesionala cu vreun coleg sau cu un partener, iar lanurile de cereale sunt un simbol al recoltei bogate, asadar logic, se poate spune ca o sa iti alterezi mult sansele de reusita intr-un proiect, reflecta situatii schimbatoare care iti vor influenta calea catre succes intr-un proiect mai amplu, denota conditii schimbatoare care iti vor taia elanul, afaceri ruinate.

Daca visezi ca iti este distrusa de vremea proasta cultura de legume atunci in realitate exista posibilitatea ca unele iluzii sa se risipeasca in scurta vreme, te-ai angajat sau o sa te angajezi la ceva ce nu are sorti de izbanda inca de la inceput.

Citește și:  Interpretare vis in care apari alaturi de diferiti politicieni

cereale distruse de vreme

In putine cazuri vegetalele simbolizeaza belsugul, sau cel putin rodnicia unor intreprinderi insa in celelalte situatii descriu stari deplorabile si pareri de rau, regrete pentru ceva, uneori stari de boala.

Alteori a vedea vegetale este un semn ca ai nevoie de o alimentatie sanatoasa, trebuie sa tii un regim special, organisml are nevoie de anumite substante.

Daca visezi ca legumele sunt distruse de vremea neprielnica atunci s-ar putea ca sa nu acorzi atentia cuvenita anumitor sentimente fata de cineva sau invers, cineva nu are interes sa iti ocroteasca latura sentimentala, o persoana de la care astepti mult in acest sens nu are interesul absolut deloc sa te ocroteasca sau nu ii pasa de atasamentul tau.

Vremea rea care iti distruge cultura de legume semnifica stari de spirit schimbatoare, o mare tristete s-ar putea sa dispara din viata ta, o sa se intample ceva si o sa iti aline durerea launtrica pe care o ai, o sa scapi de vreo afectiune care te deprima, scapi de datoriile pe care le ai, o sa ai o sansa unica de a clarifica o neintelegere cu cineva.

Pentru o persoana feminina visul anunta scaparea dintr-o situatie jenanta sau dintr-o imprejurare care i-ar putea afecta imaginea sau statutul, depasirea unor situatii de conflict cu persoana iubita, iar alteori prezice reprogramarea sau anularea unei legaturi sentimentale ce are sanse mari sa se oficializeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.