Luna în relație cu Neptun

0
777
Luna in relatie cu Neptun

Luna în relație cu Neptun, în funcție de cum este aspectată, poate avea diverse conotații. Astfel avem Luna în conjuncție cu Neptun care duce la o viață plină de semnificații bizare, de experiențe inedite, neobișnuite, în special în momentul în care sunt și alte planete active sub acest aspect astral.

Nativii ar trebui să încerce să distingă între ceea ce înseamnă impuls și ceea ce înseamnă gândire ori dorință ce poate fi premeditată, în caz contrar se vor trezi implicați în activități pe care cu timpul ajung să le regrete. Această poziție devine foarte curioasă iar pentru o cunoaștere mai profundă trebuie studiată astrograma natală, alcătuită cu date exacte și cu circumstanțele de rigoare.

Astfel nativii vor ști mai bine ce și cum să folosească în beneficiul lor. Însă ne este necesar ca nativii să nu se aștepte de la cei din jur să îi înțeleagă pe deplin, mai ales pentru că adesea devin misterioși și nu toată lumea are capacitatea de a intra în mintea și sufletul uman. Sub acest context astral se arată și foarte multe calități artistice, indivizii având o afinitate pentru tot ceea ce înseamnă senzorial în artă, având și o natură mai sensibilă, desigur cea psihică.

Luna în opoziție cu Neptun nu este tocmai un context favorabil, deoarece aduce cu sine o serie de dezamăgiri, piedici în ceea ce înseamnă libertatea exprimării, de acțiune. Nativii ar trebui să încerce să evite să se supună altora, deoarece acest context astral implică și imposibilitatea de a putea fi coordonați de cei din jur și astfel se vor ivi o serie de neînțelegeri ce pot ajunge foarte grave, în special dacă stăm să ne gândim la locul de muncă sau în relația cu partenerul de viață.

Citește și:  Zodia Fecioară

Indivizii născuți în această circumstanță ar trebui să evite și experimentele cu drogurile, deoarece sunt foarte sensibili la acestea, predispuși către dependență. Simțurile lor sunt mai subtile, mult mai exacte și aduc cu sine o trezire spirituală, deschizând mintea către cele mai obscure situații.

Luna în trigon cu Neptun vine cu o capacitate mare de a putea primi ceea ce are Neptun mai bun, vibrațiile sale reușind să fie transpuse în emoții și în idei. Influța este în general benefică și deschide simpatiile, crește foarte mult nivelul afectivității, dă simț artistic, uneori inspirații poetice. Totodată se adaugă și oarecare rotunjire a caracterului și dă un plus de farmec întregii personalități, făcând nativul mai mult ori mai puțin prietenos, sociabil cu lumea din jurul său.

Asta înseamnă că atunci când apropiații sau chiar și necunoscuții vor avea necazuri, beneficiază de înțelegerea, susținerea și simpatia nativului. Se manifestă și un simț vital pentru frumusețea fizică, deoarece partea senzorială din arte apelează puternic în această zonă.

Luna, reprezentând emoțiile și subconștientul nostru, când vine în contact cu Neptun, planetă a inspirației și iluziilor, creează o paletă vastă de sentimente, vise și percepții. Această interacțiune cosmica poate adânci intuiția, dar și confuzia, stimulând o călătorie interioară plină de mister.

Conexiunea dintre aceste două corpuri cerești încurajează introspecția și dezvăluie straturi ascunse ale psihicului nostru. Prin studierea acestei relații, putem accesa înțelesuri mai profunde despre natura realității și modul în care ne percepem lumea înconjurătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.