Interpretare vis în care apare râie

0
1442
Interpretare vis in care apare raie

Atunci când visezi că ai râie înseamnă că vei avea unele probleme care nu îți dau pace de multă vreme, trebuie să iei atitudine ca să le rezolvi, mai ales pe cele care țin de relația cu persoana iubită.

Dacă visezi că ai râie se mai spune și că vei avea parte de o mare primejdie, trebuie să te ferești mai ales de bolile de corp.

În unele tradiții, precum cele persane sau occidentale, râia din vis prevestește multă tristețe, o perioadă plină de ghinioane, devii poate chiar melancolic față de vremurile trecute.

Având în vedere că râia este o mâncărime de piele, se mai poate vorbi aici și despre o lipsă, vrei să ai pe cineva aproape și în curând este posibil ca această dorință să ți se împlinească.

Interpretarea psihologică poate oferi o viziune profundă asupra vise cu raie, sugerând că este posibil să experimentați sentimente de vinovăție sau jenă.

Este esențial să reflectați la aspectele vieții dumneavoastră care v-ar putea determina să simțiți că trebuie să ‘scăpați’ de ceva sau să ‘vindecați’ o parte din viața dumneavoastră care nu vă mai servește.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi pe cineva cu coasă că se uită la tine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.