Cum seduci bărbatul Leu

0
3373
Cum seduci femeia Leu

Pentru bărbatul Leu, dragostea reprezintă un fel de motor al Cosmosului, ea trebuind să fie de proporții astronomice, să conțină dramatism și mult spectacol. Asemenea femeii Leu, acest nativ iubește să fie îndrăgostit, îi place sentimentul de iubire și să fie adorat, să fie măgulit constant.

El se implică foarte mult într-o relație, se dăruiește total. Orice femeie ar vrea să fie iubită de către un astfel de bărbat, mai ales că el are darul de a învălui totul într-o aură minunată plină de magie, iar pentru aleasa inimii sale va avea mereu un tratament de zeiță, mai ales pentru a o face să uite că mai pot exista și alți bărbați pe planetă, ori în univers.

Bărbatul Leu este un bărbat foarte generos, romantic, îi place să ofere daruri multe, și nu orice, lucruri scumpe, exotice, pe care nu oricine le poate oferi sau obține pentru iubita sa. Pentru a seduce un bărbat Leu trebuie să fii mereu originală, mereu frumoasă, mereu specială, să ieși în evidență cu orice, dar nu cu lucruri de paiață, ci cu aspectul de divă, de regină, deoarece unui rege nu-i va plăcea să aibă la brațul său o paiață.

Ca parteneră a domnului Leu trebuie să te asiguri că meriți prestigiul său și că îl încununezi și tu la rândul tău cu mult respect.

Leu

Pentru un astfel de bărbat trebuie să arăți mereu impecabil, să te îmbraci cu gust, cu stil, să ai mereu o atitudine mândră, dar delicată, să nu exagerezi totuși, deoarece totul trebuie să fie feminin, suav. Nu uita că bărbatului Leu îi place foarte mult ca lumea să vorbească despre el, așadar, ca să intri în vorbă cu un astfel de mascul trebuie să abordezi subiectul său favorit: propria lui persoană.

După ce ai făcut acest prim pas, încearcă să îi stimulezi energia cu un zâmbet suav, cu o atingere senină, fie pe spatele sau fie în dreptul inimii, deoarece inima sa va fi izvorul dragostei pentru femeile ce știu să îi intre în inimi.

Totodată, acest domn este și cavaler, așadar, dacă vei vrea să îi atragi într-un fel atenția, atunci poți să joci în postura unei prințese care se află în necaz, dar cu grijă să nu pari o disperată inutilă, fără pic de creier care nu știe cum să trăiască.

Citește și:  Astrologia mundană

Cu un astfel de bărbat trebuie să fii mereu loială și să îi arăți și că el merită tot, nu trebuie să îl faci gelos și în nici un caz nu trebuie să-l trădezi. Dacă însă greșești în fața lui, nu te aștepta să te ierte, în nici un caz să treacă cu vederea indiferent de cât de mică ți-ar fi greșeala, deoarece el chiar dacă va uita, față de tine va avea vesnic un sentiment negativ.

zodia Leu

După ce ai reușit într-un final să-l cucerești cu câteva șiretlicuri de comportament și de aspect, lupta nu s-a terminat nici cum, având în vedere că va trebui să încerci să-ți păstrezi tot farmecul, ba mai mult să ți-l sporești, să devii pe zi ce trece mai unică, mai specială, deoarece atunci când te lași pe o ureche, el se va dezlipi de tine încet-încet, iar dacă nu îl mai atragi, va vedea cu siguranță o altă stea mai sclipitoare, către care să fugă.

În plus, nu trebuie să-l contrazici niciodată, încearcă să îl apropii sau să porți o discuție cu el, sfârșind mereu cu o vorbă bună, fără să îi trezești spiritul competitiv, deoarece el nu va ține cont că ești iubita sa, va lupta împotriva ta cu orice fel de arme.

Trebuie însă să încerci să-ți susții punctul de vedere cu tact, dar fă-l în așa fel încât să nu simtă că ești împotriva lui. Pentru un astfel de nativ trebuie să mai știi și că respectul față de ceea ce îl înconjoară și față de pasiunile sale contează foarte mult. Însă nu te lingui pe lângă el, deoarece nu va aprecia o femeie care face orice ca să-i intre în minți. Trebuie să-i amintești constant că tu ești regina, chiar dacă el este rege.

Leul, așa cum sugerează și numele zodiei, este regal și mândru, având o prezență carismatică ce atrage pe toată lumea. Bărbatul Leu caută adesea o parteneră care să îi poată ține pasul și să îl admire în toată splendoarea sa.

Totuși, pentru a înțelege cu adevărat și a aprecia complexitatea acestui semn zodiacal, nu este suficient să cunoști doar trăsăturile sale de bază. Explorând compatibilitățile pe toate planurile pentru zodia Leu vei avea o imagine completă asupra modului în care Leul interacționează cu alte zodii și ce își dorește într-o relație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.