Secretele Soarelui – interpretare astrologică

0
213
Secretele Soarelui – interpretare astrologica

Secretele Soarelui și interpretarea astrologică a acestei planete luminoase au devenit de multă vreme cunoscute tuturor, mai ales dacă ținem seama de faptul că până și în astrologia vedică i s-au asociat multe semnificații, din ce în ce mai diverse și mai complexe. Soarele are ca drept culoare reprezentativă portocaliul, iar metalul său simbolic este aurul și nu în cele din urmă piatra sa specifică este diamantul.

Soarele, simbolul vieții și al luminii, ocupă un loc central în astrologie. Acesta reflectă esența noastră, identitatea și forța vitală. Energia sa radiază asupra fiecărui semn zodiacal în moduri diferite, influențând personalitatea și destinul nostru.

Este fascinant să observăm cum acesta strălucește diferit în fiecare zodie, dând naștere unor trăsături unice și definitorii. Pentru a înțelege mai bine modul în care Soarele interacționează cu fiecare semn zodiacal, te invit să citești Soarele în semnele zodiacale.

Soarele are simbolul infinitului, el având forma perfect rotundă (un cerc cu un punct în mijloc), fără început, fără sfârșit, cea mai folosită planetă în cadrul astrologiei și cea cu numărul unu în înțelegerea numerologiei. Majoritatea locuitorilor planetei își cunosc semnul zodiacal în funcție de poziția Soarelui la momentul nașterii lor, aceasta fiind o planetă masculină, de semn pozitiv.

interpretare astrologica Soare

Zodia în care Soarele guvernează este zodia Leu, ziua de duminică a săptămânii, deci ziua de odihnă, de excelență și de contemplare a întregului, a materiei înconjurătoare, planeta fiind guvernatoarea casei a cincea, respectiv a Creației și a Dragostei. Nativii născuți sub semnul Soarelui și puternic influențați de acesta au o talie mijlocie, sunt bine făcuți, părul lor este castaniu, fruntea destul de lată și trupul plin de mușchi, cu trăsături bine conturate, regulate.

Soarele este astfel reprezentantul intelectului, al organizării, al spiritului de sinteză, al entuziasmului și al generozității. Nativii solarieni vor fi mereu mândri, mereu binevoitori, ambițioși, apți pentru a conduce și pentru a avea o stare financiară bună. Acesti nativi sunt deschiși la invenții, iubitori de litere și de arte, ei preferă alb (de unde chiar și zăpada sau lumină puternică), iar metalul lor favorit este aurul sau platina, ori metalele strălucitoare.

Citește și:  Semnele zodiacale văzute asemeni atomi ai astrologiei

Unii nativi guvernați de Soare riscă să devină foarte ambițioși, cu țeluri absolut insuportabile, având tendințe de terorizare, iar în cazul în care s-au născut în momentul în care Soarele era prost aspectat, atunci vor fi caracterizați prin orgoliu, furie, tiranie, egoism, egocentrism.

Soarele, însă, este tot ceea ce poate însemna viața și lumină, fiind sursa de energie, mai exact tot ceea ce înseamnă formă, materie în care Spiritul se manifestă în viața terestră, ținând seama de resursele vitale ce sunt utilizate pentru a se realiza această întreagă manifestare. Din acest motiv, interpretarea astrologică a Soarelui se rezumă la imaginea pe care nativul o are în mod public, la ceea ce reușesc alții să vadă în el, la rolul său spiritual în întreaga lume.

Soare

În același timp, Soarele este și un simbol vital, cel mai puternic, al sănătății, rolul său principal fiind intuitiv, mai ales dacă luăm în seamă și faptul că o serie întreagă de astrologi se rezumă la semnificația semnului în care Soarele se află în momentul nașterii unei persoane.

Așa cum am precizat, Soarele este cel care guvernează zodia Leu, semnul caracterizându-se concret prin verbul „a voi”, ori mai bine spus „eu vreau/voiesc”, deci reprezintă simbolul voinței și exprimării sale în lume, în materie.

Leul este plasat în zodiac în partea de vest, deci în zona în care au loc relațiile cu cei din jur, cât și în emisfera de Nord, care reprezintă expresia individuală, subliniind ideea de imagine publică. Astfel Leul atrage admiratia și fascinația celor din jurul său, ținând seama și de faptul că voința divinității se creează prin ceea ce înseamnă pol magnetic asupra maselor, nativul născut sub acest semn promovând idealurile pe care oamenii încearcă să le perceapă și să le manifeste.

Soarele este exaltat în momentul în care se află sub semnul Berbecului, acesta fiind tot un semn de foc, însă aici expresia planetei va deveni arzătoare și plină de intensitate, capătând pasiune și energie până la extrem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.