Descendent în Fecioară

0
1593
Descendent in Fecioara

Nativul cu descendent în Fecioară va fi atras de o persoană la locul ei, serioasă, retrasă, vulnerabilă în același timp, care este supusă și, nu în ultimul rând, modestă, care să nu iasă în evidență, să nu fie ca o paiață, dornică de lumină, de centrul atenției.

Ceea ce este mai ascuns este și mai misterios, în același timp mai puțin cunoscut de restul, deci prin natura sa unică. Acest nativ este atras de persoane care se orientează către fapte, în niciun caz către vorbe, care este muncitoare, plină de eficiență, responsabilă, având o căsnicie caracterizată prin simț practic, încredere, serviabilitate.

Fecioara ca Descendent subliniază o abordare practică și atentă în relații. Guvernată de Mercur, acest semn zodiacal aduce cu sine o perspicacitate mentală și o tendință de a analiza detaliile. Acest lucru se reflectă în modul în care persoanele cu acest descendent abordează relațiile: cu o grijă minuțioasă pentru detalii și cu un ochi atent pentru a detecta nereguli. Ei valorizează comunicarea, loialitatea și stabilitatea în parteneriate, căutând adesea parteneri care pot aprecia aceste calități.

Relația de cuplu a acestui nativ, cât și relațiile cu semenii vor fi adesea caracterizate prin rutină, program prestabilit, lipsit de nou, de aventură, iar partenerul său de cuplu poate fi adesea un mare critic, să fie chiar cicalitor, acesta având mereu o listă plină cu motive prin care să critice, să nu scape din vedere absolut niciun amănunt.

Totuși, se poate întâmpla ca și descendentul să aibă aceeași atitudine față de partenerul său, ceea ce va provoca multă panică în relație, o atmosferă chiar greu de suportat, căsnicia ajungând în cele din urmă să fie posesivă.

Din această posesivitate se va porni și dorința celor doi de a se avea doar unul pentru altul, dorință comună, fără a mai accepta pe nimeni din jur să intervină în niciun punct al relației, din niciun punct de vedere, limitându-și reciproc libertatea și aducând obligații cu sarcini prea casnice.

Citește și:  Ce job ți se potrivește în funcție de zodie?

Fecioara

Nativul cu descendent în Fecioară se poate simți ca într-o capcană dacă se căsătorește, putându-se simți ademenit, supus unor reguli pe care nu le poate suporta, indiferent că e vorba de igienă, de alimentație, de muncă, de rutină. Se va simți mereu urmărit și dus de nas, condus din umbră, obligat să acționeze cum nu ar fi în felul său de a acționa și să accepte ceea ce nu ar fi acceptat niciodată.

Căsnicia unui astfel de nativ poate fi condusă de subordonare, deci de către partenerul celălalt, neavând curajul să-și exprime părerile, fiind vulnerabil sau lăsător, fără putere de a se impune.

Nativul cu descendent în Fecioară prezintă un mare risc de celibatar, având în vedere că nu prea suportă ideea căsătoriei, în același timp fiind o persoană stabilă, putând avea și un mare sentiment de singurătate după ce se va căsători, ajungând să insufle același sentiment și celui de lângă, dacă nu găsește persoana potrivită.

Acest nativ își poate cunoaște partenerul fie la locul de muncă, fie în cadrul unui domeniu de ocrotire a sănătății, ceea ce înseamnă că unul dintre ei va trebui să aibă și rolul de îngrijitor, de infirmier asupra celuilalt, dedicându-se constant binelui acestuia, deoarece se va reflecta și o oarecare fragilitate din punct de vedere al sănătății unuia din cuplu.

Căsnicia unui nativ cu descendent în Fecioară va fi rigidă, foarte organizată, rece, cu afecțiune puțină sau chiar deloc, calculată, în care ambii parteneri pot realiza o serie de lucruri importante în viață, însă simțul datoriei va fi primordial, ținându-se seama și de faptul că relația va fi una condusă de minte și nu de suflet. Partenerul ideal al acestui nativ este un individ născut sub semnul zodiei Fecioară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.