Interpretare vis în care apare o zebră

0
1887
Interpretare vis in care apare o zebra

Zebra din vis cunoaște mai multe interpretări. Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că atunci când visăm o zebra, este posibil să mergem într-o călătorie, să ne revedem prieteni pe care nu i-am mai văzut de mult timp, însă de cele mai multe ori, zebra, prin cele două culori opuse, alb și negru, poate simboliza dualitatea personalității noastre.

Zebra, cu dungile sale contrastante, este adesea văzută ca un simbol al echilibrului și al armoniei. În multe culturi, se crede că aceste animale reprezintă echilibrul dintre opuse, sugerând o armonie între bine și rău sau lumină și întuneric.

Dacă în visul tău zebra era într-o grădină zoologică, acesta poate sugera o dorință de a vedea sau a înțelege ceva dintr-o nouă perspectivă. De altfel, visul la o grădină zoologică în general, poate avea conotații similare, sugerând un sentiment de curiozitate sau dorința de a explora natura sălbatică într-un cadru protejat.

O altă interpretare a visului în care apare o zebra, mai ales dacă aceasta este moartă, se referă și la faptul că o cunoștință va avea parte de privare de libertate în cazul în care comite o faptă urâtă.

Se mai spune că atunci când visăm o zebra, trebuie să avem grijă cu cine socializăm, deoarece este posibil să ne înșelăm în privința unor persoane care ni se par bune, dar de fapt sunt foarte primejdioase. Dacă visăm o zebra care aleargă, înseamnă că vom avea parte de dispute și vom intra în polemici cu cei apropiați.

grup de zebre

Când visăm să alungăm o zebra, înseamnă că este posibil să nu fim apreciați pentru ceea ce facem, iar dacă visăm o zebra care doarme, înseamnă că trebuie să fim cu ochii în patru, deoarece este posibil să avem parte de un dezastru. O zebra singuratică în vis poate să simbolizeze dualitatea sentimentelor și o stare de confuzie a sufletului.

Citește și:  Interpretare vis în care apare a mușca / muște - zburatoare

Se mai spune că dacă visați o zebra, este posibil să aveți parte de multă distracție alături de familie, poate veți face o mică excursie în viitorul apropiat, mai ales dacă aveți concediu.

Zebra din vis mai poate simboliza și faptul că cel care visează este o persoană care beneficiază de multă rațiune, de discernământ, poate să vadă lucrurile așa cum sunt ele, nu se lasă înșelat de aparențe.

Zebra din vis mai poate fi și trecerea de pietoni, deci nu doar animal, ceea ce înseamnă că suntem obligați să respectăm anumite reguli, fie de la locul de muncă, fie din societate, nu avem prea multă libertate, suntem controlați, ceea ce provoacă o oarecare frustrare în viața de zi cu zi.

Zebra din vis mai poate simboliza și faptul că suntem capabili să îmbinăm plăcutul cu utilul, frumosul cu urâtul, acceptând atât binele cât și răul din viață, încercând să trăim în echilibru.

Un alt aspect fascinant al zebrei este capacitatea sa de a sta în evidență, dar și de a se camufla în mediul său natural. Dacă în vis te afli în preajma unei zebre, s-ar putea să te simți divizat între dorința de a fi remarcat și cea de a te integra în mediul tău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.