Zodia Taur

0
431
Zodia Taur

Zodia Taur este o zodie de semn feminin, negativ, ce are ca element definitoriu pământul, calitatea sa de bază fiind stabilitatea, fiind un semn fix.

Zodia Taur este reprezentată adesea prin stabilitate, determinare și o conexiune profundă cu natura. Cu toate că Taurul este cunoscut pentru răbdarea și pragmatismul său, el se poate confrunta uneori cu provocări energetice sau emoționale.

Pentru a-și sprijini energia și a se echilibra, cei născuți sub acest semn pot beneficia de ajutorul talismanelor norocoase și al cristalelor specializate pentru Taur. Aceste elemente pot aduce nu numai protecție, ci și claritate și înțelegere profundă asupra propriilor emoții.

Pentru zodia Taur planetele defilează astfel: planeta guvernatoare este Venus, planeta carierei profesionale este Uranus, planeta dragostei este obscurul Pluton, planeta câștigurilor financiare este capriciosul Mercur, planeta distracției, a creativității și speculațiilor este puternicul Soarele, planeta sănătății și a muncii este caldurosul Venus, planeta casei și a familiei este puternicul Soare, planeta spiritualității este Marte, iar planeta călătoriilor, a studiilor și a religiei este recele și uriașul Saturn.

Zodia Taur este o zodie ce radiază în galben, galben-portocaliu, nuanțe de humă, pietrele sale caracteristice sunt coralul și smaraldul, iar metalul caracteristic este cuprul, de aici și culorile în care arată atât de bine. Ziua cea mai favorabilă pentru zodia Taur este ultima zi lucrătoare din săptămână, respectiv ziua de vineri, granița dintre muncă și distracție, dintre cursul săptămânii și weekend.

Taur zodia

Principalele sale calități sunt reprezentate de energie, loialitate, sinceritate, statornicie, devotament, credință, fidelitate, perseverență, stabilitate, răbdare. Cea mai mare dorință a Taurilor este cea de a avea stabilitate atât materială, cât și spirituală și confort, iar defectele lor le tulbură apele de cele mai multe ori, oricât de stabili ar fi. Aspecte negative: încăpățânare, tendința de a deveni prea posesiv și reușita în acest aspect și urmărește să obțină aproape numai foloase materiale.

Plan de compatibilități cu alte zodii

Cu zodiile Fecioara și Capricorn, Taurul are o compatibilitate generală foarte bună, iar cu zodiile Leu, Scorpion și Vărsător are o compatibilitate general redusă. Pe plan profesional, Taurul se înțelege cel mai bine cu zodia Vărsător, pe plan emoțional, compatibilitatea cu zodia Leu este cea mai favorizată, pe plan financiar zodia Gemeni este susținătorul Taurului, pentru căsătorie și / sau parteneriate compatibilitatea foarte bună este cu Scorpion, pentru creație, Berbecul se potrivește cu zodia Fecioara și în final pe plan spiritual compatibilitatea cea mai bună este cu zodiile Berbec și Capricorn.

Caracteristici generale ale personalității

Un nativ autentic din Zodia Taur este cunoscut pentru gândirea sa realistă și acțiunile sale pragmatice și practice. Cei născuți în zodia Taur își cunosc limitele, niciodată nu întind coarda în viața de zi cu zi, dau dovadă de obiectivitate în cele mai diverse situații, iubesc ordinea și disciplina, nu amestecă obligațiile profesionale cu distracția din viața particulară, sunt deosebit de răbdători, rezistenți la stres, iubesc muzica, arta și mai ales tot ce ține de plăcere. Sunt adepții naturalității, ai lipsei de complicatii.

Citește și:  Ascendentul și influențele sale

Nativii din zodia Taur au un suflet mare, sunt foarte prietenoși și au un spirit glumeț, fiind plini de simțul umorului. Schimbările nu le stau în fire, fiind personalități fixe, complexe. Au întotdeauna nevoie de siguranță. Gândurile și sentimentele Taurilor sunt ghidate de ideea de proprietate, chiar dacă este vorba despre cea a partenerului de viață sau a partenerului de serviciu. Nativul Taur poate fi dominat de dorința de comoditate și de plăceri, dar și de îndârjire, gelozie și poate să nu țină seama de împrejurări.

Desi pana acum am enumerat și aspecte negative din zodia Taurului, lista mai poate continua. Nativii din acest semn zodiacal pot fi chiar duri, inflexibili, se orientează într-o singură direcție, neacceptând alte variante. Câteodată este implacabil, de neclintit din punctele sale de vedere, imobil pe plan spiritual, nu dorește schimbari sau influențe. Comportamentul sau este direct proporțional cu starea sa de spirit, lucru care nu poate decat să-l influențeze negativ, punându-l la pământ.

Problema cea mai întâlnita la zodia Taur este stăpânirea instinctelor. Perseverența și fermitatea sa le da pe fața în relațiile cu ceilalți, aratând mereu cat de mult iubește luxul și siguranța. Desi este un prieten devotat, pe care toți și l–ar dori, poate deveni si un dusman de temut, in stare să calce în picioare orice și pe oricine.

Sanatatea nativului Taur pune multe semne de întrebare, în cazul sau fiind sensibile gâtul, esofagul, partea superioara a aparatului respirator și poate avea o digestie proasta.

Ascendent în Taur

Constelatia Taur

Trăsătura fundamentală a unui nativ cu ascendent în Taur este reprezentată de dorința puternică de a poseda, de a stăpâni, de a fi liderul, atât a lucrurilor cât și a persoanelor.

Această trăsătură este mult mai puternică și mai evidențiată la nativul cu ascendent în Taur decât la nativul din zodia Taurului. Un nativ cu ascendent în zodia Taur simte constant nevoia de a se înconjura de lucruri luxoase, acestea fiind dovezi ale reușitelor sale, fără de care nu s-ar simți împlinit.

Cel mai important lucru în existența pentru un ascendent în Taur este să își creeze un mediu plin de siguranță, liniște, armonie, în care surprizele neplăcute nu își au locul.

În momentul în care dobândesc acea liniște în adevăratul sens al cuvântului (mai ales în căminul care pentru ei e un real sanctuar), greu se mai lasă scoși din el. Asemănarea dintre zodia Taurului și ascendentul în acest semn este încăpățânarea, deși ascendenții conștientizează mult mai greu acest aspect al personalității sale, fiind foarte plini de sine.

Nativul cu ascendent în Taur este predispus la probleme cu glanda tiroidă, iar în relațiile cu persoanele de sex opus este extrem de pasional, având apetit sexual deosebit. Este un partener de viață foarte mofturos, cere mult, dar știe și să ofere la fel de mult, putând crea pentru persoana iubită un cămin sigur și cu toate necesitățile materiale și spirituale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.