Interpretare vis in care apare țelină

0
1599
Interpretare vis in care apare telina

Atunci când visezi țelina care este foarte proaspătă și sănătoasă înseamnă că și tu vei fi sănătos în viață și vei ajunge o persoană importantă. Nu vei duce lipsă de nimic, iar toate îți vor merge bine.

Atunci când țelina din vis este uscată și foarte veche înseamnă că vei primi vești urâte de la rude. Țelina este și simbolul fertilității, deci dacă visezi o țelina înseamnă că vei avea o familie bogată și mare, cu mulți copii de la care vei avea multe satisfacții.

Însă dacă visezi că mănânci supă cu multă țelina înseamnă că cineva îți va face o bucurie la care nu te aștepți, iar în cazul în care visezi că nu-ți place țelina înseamnă că ești o fire mai închisă, mai solitară, nu duce lipsă de prieteni, dar nu prea îți place să te implici în relații.

Dacă o femeie visează că mănâncă țelina înseamnă că se va căsători cu un bărbat sănătos și frumos, în putere, care îi va face o casă mare. Dacă un bărbat visează că mănâncă țelina înseamnă că va avea parte de foarte multă iubire în viață, indiferent dacă este de la o femeie sau de la mai multe.

Citește și:  Interpretare vis în care apare brânză

Țelina, cu rădăcinile sale puternice și tulpina crocantă, poate simboliza stabilitatea și revitalizarea în vise. Este interesant cum un simplu leguminoasă, pe care o consumăm deseori în dieta noastră, poate avea atâtea conotații în lumea subconștientului.

De asemenea, visul la țelina poate fi strâns legat de felul în care percepi sau te raportezi la natură și la celelalte plante sau recolte din grădină. Dacă ești curios despre ce alte plante și legume pot simboliza în vise, te invit să explorezi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.