Interpretare vis în care apare o panteră neagră

0
13107
Interpretare vis in care apare o pantera neagra

Interpretarea viselor în care apare o panteră neagră are conotații multiple. Pantera din vis poate să fie și simbolul sălbăticiei, al intoleranței și al lipsei de maniere. Animalele sălbatice din vis ne arată, de regulă, latura nedomesticită, caracterul nostru neslefuit, iraționalul.

Puteți consulta și simbolurile pentru cuvinte precum „animal sălbatic” sau „brută”, dar și simbolurile pentru culoarea „neagră”. Totuși, pantera neagră din vis poate să fie văzută și ca o premoniție, ca și presimțirea unui necaz foarte mare.

Poate să fie asociată și cu pisica neagră, iar de cele mai multe ori aceasta este simbolul necuratului, al diavolului, care prevestește și multe dușmănii, certuri cu cei din jur și un ghinion de proporții.

Pantera neagră este adesea asociată cu misterul, puterea și protecția în lumea viselor. Apare ca un simbol al feminității și al inconștientului, dar și ca reprezentant al umbrelor sau aspectelor ascunse ale sinelui.

pantera neagra

Este interesant de notat modul în care acest animal magnific se compară cu alte reprezentări ale panterelor în vise. Dacă te-ai gândit cum se interpretază visele cu pantere în general, nu doar cele negre, te îndrumăm să citești mai multe aici.

Citește și:  Interpretare vis în care apare beznă

Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că pantera neagră din vis aduce moarte și nenorociri multe în familie. Însă ea poate să fie și un dușman foarte aprig care este pe cale să vă prădeze, să vă facă rău.

Dacă visezi că alungi o panteră neagră sau că o omori, înseamnă că vei câștiga mulți bani în viitorul apropiat sau că ți se va mări salariul. Se mai zice că pantera din vis poate să fie și simbolul unei femei din viața ta care îți poartă multă ură și care este pe cale să îți facă rău.

Însă, dacă este o panteră foarte agitată și flămândă, înseamnă că vei avea parte de o mare realizare la locul de muncă, este posibil să fii promovat. Dacă visezi o panteră în cușcă, înseamnă că nimeni nu îți va putea face niciun rău și vei fi protejat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.