Interpretare vis în care apare un arbore

0
16168
Interpretare vis in care apare un arbore

Dacă visezi un arbore înalt înseamnă că vei fi promovat la locul de muncă, dacă visezi un arbore uscat înseamnă că te pasc o serie de necazuri, eșec în activitățile financiare sau la locul de muncă, iar atunci când visezi un arbore verde înseamnă că te așteaptă o bogăție pe care nu o preconizai până la momentul respectiv, vei fi învăluit de cinste și de putere.

În același timp, mai poate apărea un simbol al arborelui, și anume, dacă stai de vorbă cu cineva, mai ales cu o persoană de sex opus, sub un copac, arbore, înseamnă că vei avea succes pe plan artistic, asta desigur dacă ești o persoană care se învârte într-un asemenea mediu.

Arborele din vis mai poate însemna și mândrie, cinste, onoare și siguranță din partea celor dragi. Dacă visezi un arbore care arde înseamnă că vei avea parte de o perioadă mai nefavorabilă în viață, vei fi copleșit de necazuri. Un arbore bolnav sau bătrân, fără frunze, înseamnă că vei avea parte de eșec în relația cu persoana iubită sau de probleme financiare. Un arbore în care te urci în vis înseamnă că reușești să duci la bun sfârșit o activitate pe care ai demarat-o cu ceva timp în urmă și în care vei avea succes.

Dacă visezi că cazi din copac, arbore, înseamnă că ori îți vei pierde locul de muncă ori vei primi un loc de muncă mai nesemnificativ. Un arbore căzut la pământ înseamnă că cineva din familia ta va muri. Un arbore trăznit înseamnă că vei încheia relația cu un prieten sau te vei despărți de persoana iubită. Un arbore care crește în vis înseamnă că vei avea parte de dispute, de nelămuriri mari și necazuri.

Un arbore cu fructe proaspete și mari înseamnă mult noroc la locul de muncă și câștig financiar. Dacă visezi că tu culegi fructe dintr-un pom înseamnă că vei primi o moștenire sau o sumă de bani importantă. Dacă visezi că stai lângă un arbore cu coajă verde, deci tânăr, înseamnă că vei avea parte de prosperitate în casă. Un arbore plin cu păsări înseamnă că vei afla noutăți care te bucură.

Atunci când visezi că cureți un copac de crengi uscate înseamnă că vei avea câteva necazuri de care vei scăpa repede. Un arbore care are crengile rupte înseamnă că vei suferi o pierdere în viață, posibil un accident. Dacă visezi un arbore pe care îl dobori, îl tai, înseamnă că vei pierde o persoană dragă ție.

Un arbore fără frunze înseamnă că vei reuși să îți termini cu succes toate activitățile. Un arbore scos din rădăcini înseamnă că trebuie să încerci să te ferești de activitățile periculoase, care nu prezintă siguranță. Un arbore pe care tu îl dobori singur în vis înseamnă că vei reuși să îți învingi toate temerile și chiar și dușmanii.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un buchet

arbore

Un arbore crescut foarte drept înseamnă că vei afla știri dure. Un arbore foarte înalt înseamnă că vei fi avansat la locul de muncă. Un arbore care stă încărcat cu flori și fructe în fața ta în vis înseamnă că vei avea parte de iubire și de prieteni buni. Un arbore înclinat înseamnă că vei avea parte de mici necazuri și îți vei pierde iluziile pentru o mică perioadă de timp.

Un arbore plin cu flori înseamnă că vei avea parte de dragoste din partea persoanelor de sex opus, vei participa la multe distracții, iar pe partea financiară îți va merge foarte bine. Mai mulți copaci în vis înseamnă că prietenii tăi sunt sinceri și te ajută la nevoie, te protejează.

Un arbore mic înseamnă că vei avea un necaz marunt. Un arbore plin cu fructe mari înseamnă că vei avea parte de armonie în familie și la locul de munca. Un arbore cu păsări pe crengi înseamnă că te așteaptă o perioadă favorabilă, însă dacă păsările sunt negre înseamnă că cineva te va vorbi de rău și vei fi umilit din cauza invidiei. Un arbore stufos înseamnă că vei primi protecție de la cei din jur.

Dacă visezi un copac mare înseamnă că o persoană influentă din viața ta va decădea. Dacă visezi copaci înșiruiți de-a lungul unui drum înseamnă că vei trece prin situații diferite, totul se va schimba în viața ta. Dacă visezi că tunzi un copac înseamnă că vei reuși să îi învingi pe cei care te dușmănesc. Mai mulți copaci care stau în fața ta în vis înseamnă că vei sta foarte prost la capitolul sănătate, e posibil să te îmbolnăvești.

Arborele mare în vis, în general, este prevestitorul unei perioade bune din toate punctele de vedere, mai ales pe plan social, cât și familial, iar copacul în general, fiind văzut ca și copacul vieții, al cunoașterii și înțelegerii, este echivalentul bunăstării, cu excepția cazurilor prezentate anterior.

În interpretarea viselor, prezența unui arbore poate avea conotații variate, în funcție de starea și tipul arborelui. De exemplu, un arbore înflorit sau roditor poate simboliza creșterea personală, reușite și prosperitate. Pe de altă parte, un arbore uscat sau căzut poate reprezenta sentimente de pierdere, stagnare sau nevoie de regenerare.

Este important să ne gândim la felul în care arborele este perceput în vis – aduce el un sentiment de protecție și stabilitate, sau este mai degrabă o sursă de neliniște? Această perspectivă poate ajuta la o mai bună înțelegere a semnificațiilor ascunse ale visului și a modului în care acestea se reflectă în viața noastră de zi cu zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.