Interpretare vis în care apare o beție

0
12907
Interpretare vis in care apare o betie

Dacă în vis vă apare o beție, înseamnă că veți purta o dispută cu o persoană dragă, posibil din cauza neajunsurilor. Atunci când visați oameni beți, înseamnă că veți fi dezamăgit de cei care vă înconjoară, posibil din cauza că vă mint sau vă tratează urât.

Beția în vise nu reprezintă doar consumul excesiv de alcool, ci poate fi și un simbol al faptului că te pierzi în emoții sau că ești depășit de situații. Poate indica, de asemenea, o dorință de a evada realitatea sau de a fugi de responsabilități.

În același timp, dacă visați că sunteți dumneavoastră beți, înseamnă că trebuie să încercați să vă puneți capul la contribuție și să înlăturați orice obstacol ca să vă puteți apuca de treabă, deoarece sunteți pe cont propriu și nimeni nu vă împinge de la spate. Beția din vis mai poate arăta și faptul că nu luați viața în serios, sunteți un vesnic copil, nu vă tratați îndatoririle așa cum ar trebui, faceți risipă.

beție

Consultați și simbolul pentru „alcool”.

Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că beția din vis reprezintă o stare de bine, faptul că treceți detașat prin viață, aveți o stare bună generală, nimic nu vă întristează, iar din acest motiv veți avea și noroc la bani. Veți avea parte de fericire și de sănătate, deoarece omul fericit trăiește mult, și cu siguranță veți avea și oameni plăcuți alături.

Când visăm că suntem în stare de ebrietate, este important să ne aducem aminte dacă beția din vis a fost plăcută sau dezechilibrantă. Acesta poate fi un indiciu despre modul în care ne raportăm la realitate sau despre cum ne gestionăm emoțiile în viața reală.

În unele cazuri, beția din vis poate fi atât de extremă încât ajungem să pierdem controlul complet. Dacă te-ai regăsit într-o astfel de situație, poți consulta interpretarea visului în care bei peste măsură și nu mai știi ce faci pentru mai multe informații.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o croitoreasă

Putem spune că beția reprezintă de cele mai multe ori o stare de exaltare sufletească, mai ales atunci când ea apare în vis, având în vedere că poate să ducă la mari revelații la nivelul spiritului. Nu degeaba se spune din popor că omul adevărat se cunoaște la beție, iar în acest sens ne putem referi la faptul că oamenii beți sunt cei mai sinceri, ei spun mereu adevărul, indiferent dacă ar durea sau nu.

În cazul în care visați un bețiv, e posibil să treceți printr-o astfel de stare sufletească și să aruncați cu sinceritatea în stânga și în dreapta, fără să vă pese dacă răniți pe cineva, pentru că și așa v-ați cam săturat de vorbe goale. Astfel vă umpleți de entuziasm și vorbiți lumii deschis, lăsând la o parte toate inhibițiile și uitând de controlul de sine.

betie

Totuși, beția are și o conotație mai puțin bună, iar aceasta ar fi cu siguranță faptul că putem da în nebunie, chiar și în fervoarea visului, oricât de bine ne-am simți. Totuși, așa cum am precizat și în cadrul altor vise, contează foarte mult cum vă simțiți și ce stare vă creează visul cu pricina.

În momentul în care visăm că avem o stare mai puțin euforică de la beție, înseamnă că se produc anumite modificări în conștiința noastră, e posibil să începem să avem iluzii false, e posibil să ne dezinhibăm.

Se mai spune că atunci când nu avem probleme cu alcoolul în viața de zi cu zi, e posibil ca visul în care apare o beție sau apărem beți să reveleze un caracter frumos, care ține de amor, de mister, de descătușarea eu-ului din noi, însă dacă avem probleme cu alcoolul în viața de zi cu zi, înseamnă că totul merge în extrema cealaltă, beția fiind astfel o anxietate, o stare de panică, refulare și vină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.