Interpretare vis în care vezi castane

0
1

Visul în care culegi castane înseamnă că vei pierde ceva. Dacă în vis mănânci castane, asta arată că va urma o perioadă de tristețe în viața ta. A vedea un castan înalt, puternic și sănătos în vis prezice faptul că vei începe o nouă afacere, din care vei câștiga mulți bani și vei avea o mare satisfacție.

Castanul este un copac al energiei interne și de aceea, dacă este fragil și apare în vis, arată că visătorul va avea o stare de vitalitate scăzută. Dacă în vis, copacul este puternic și viguros, atunci visătorul va avea multă energie și o sănătate bună.

Visul în care o fată alege castane arată că va avea un soț bogat și o sănătate bună. Dacă în vis vezi castane coapte, care au căzut din copac pe pământ, iar tu va trebui să le strângi, înseamnă că planurile tale se vor împlini.

Visele în care vezi castane se interpretează și astfel:

  • Dacă în vis vezi castane mari, asta este un semn de dragoste adevărată.
  • A mânca multe castane în vis semnifică faptul că îți vei îmbunătăți starea de sănătate și vei avea o soartă bună în general.
  • Visul în care culegi castane, una câte una, înseamnă că îți refaci sănătatea zi de zi, puțin câte puțin.
  • Castanele foarte bine coapte în vis sunt un semn că dorințele tale se vor îndeplini.
  • A ține castane în mâini în vis înseamnă că vei pierde pe plan profesional, în afaceri, dar vei avea succes în dragoste.
  • Visul în care o fată mănâncă la masă castane arată că ea va primi o moștenire în curând.
  • Dacă în vis strângi castane de pe jos, asta este un semn că vei primi vești și păreri contradictorii despre ceva.
  • A vedea și a culege castane în vis înseamnă că un om pe care l-ai iubit în trecut se va întoarce la tine, din nou, plin de pasiune și intenții bune.
  • Visul în care vezi un castan cu fructe semnifică o recoltă bogată în anul următor.
  • A consuma castane prăjite arată că vei avea o perioadă de eșec, care va fi urmată apoi de o perioadă de succes.
Citește și:  Interpretare vis în care traversezi un pod care se clatină

Castanele în vis prezic fericire, liniște și pace, bucurie, intenții bune în viață, succes în dragoste și în afaceri. A vedea în vis un castan înflorit înseamnă că vei avea planuri mari și idei noi. Acest vis prezice și faptul că soarta îți bate la ușă, deși acum treci printr-o perioadă tristă, de melancolie.

Un castan în vis poate fi și un semn că vei avea în preajma ta oameni dificili, neplăcuți. Un astfel de copac sugerează profit, succes în carieră, vești plăcute în viitor. Un copac în vis reflectă bunăstarea cuiva. Frunzele copacului în vis semnifică relații cordiale cu alte persoane. Rădăcinile unui castan în vis reflectă seriozitatea obiectivului dorit. Un castan cu o coroană verde și luxuriantă în vis prezice bunăstarea și sprijinul pe care îl vei primi de la prieteni. Un castan uscat sau lipsit de frunze în vis arată că va urma o perioadă de singurătate și dificultăți pentru cei care visează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.