Interpretare vis în care vezi pensule de machiaj

0
1

Visul în care vezi modul cum faci un machiaj unei rude, cu pensule de machiaj, înseamnă disconfort și conflict în familie. Dacă în vis aplici un machiaj unei prietene cu diferite pensule de machiaj, asta poate fi un semn că acea prietenie nu este sinceră, sau așa cum ți-ai dori.

Dacă o femeie visează că machiază fața unei alte persoane și utilizează câteva pensule de machiaj, acest vis indică faptul că ea are îndoieli cu privire la relația sa conjugală, crede că bărbatul ei o înșeală.

Alte interpretări ale viselor în care apar pensule de machiaj:

  • Visul în care arunci pensule de machiaj arată faptul că vrei să scapi cât mai rapid de probleme și de obiceiurile nesănătoase.
  • Dacă ai visat că realizezi un machiaj la un om decedat și folosești multe pensule de machiaj, este posibil să fie nevoie să dai de pomană pentru defunct.
  • Visul în care vezi o geantă cu pensule de machiaj înseamnă că nu-ți arăți cu adevărat personalitatea și de obicei ești perceput ca un om viclean.
  • Dacă în vis aplici o pudră de față cu o pensulă de machiaj, asta este un semn că încerci să ascunzi un adevăr care te macină. A demachia pudra de pe față, în vis, semnifică o schimbare pozitivă în viața ta. Dacă pudra din vis este albă, asta este un semn de trădare sau înșelăciune.
  • Când o femeie vede în vis mai multe pensule de machiaj diferite, asta înseamnă că evenimente bune vor apărea în viața sa.
  • A distruge câteva pensule de machiaj în vis poate fi un semn de ostilitate și intenții rele.
  • Visul în care îți faci un machiaj la ochi cu diferite pensule de machiaj, înseamnă că îți dorești foarte mult să atragi atenția.
  • A visa cum te pregătești de nuntă și îți faci un machiaj elegant, folosind numeroase pensule de machiaj, înseamnă o transformare în viața ta, începutul unor proiecte de succes, care îți vor aduce bunăstare financiară.
  • Dacă în vis o femeie divorțată face un machiaj cuiva, dar rezultatul nu este cel așteptat, înseamnă că se va confrunta în viața reală cu probleme în familie, sau cu dificultăți succesive în carieră.
  • Visul în care îți faci un machiaj în fața unei oglinzi prezice că vrei să schimbi ceva în viața ta și să pari altă persoană în fața oamenilor care te înconjoară.
Citește și:  Interpretare vis în care te tunzi sau cineva îți taie părul

A visa pensule de machiaj și faptul că faci un machiaj reușit cuiva, înseamnă că te vei căsători cu cineva de calitate, care îți va alunga durerea și supărarea din suflet. Aplicarea machiajului cu multe pensule de machiaj într-un salon de înfrumusețare, în vis, este un semn că vei participa la un eveniment plăcut și vesel, la care vor fi mulți invitați speciali. Acest vis poate prezice o nuntă sau o petrecere importantă, vești bune de departe și stabilitate în relația de cuplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.