Interpretare vis în care vezi o pălărie

0
10

Visele în care apare o pălărie pe cap prezic o călătorie neașteptată, ce va aduce bucurie și satisfacție. Dacă visezi că ai scăpat o pălărie din mână înseamnă că ai făcut o greșeală mare, însă în scurt timp o vei corecta. A cumpăra o pălărie în vis semnifică prăbușirea speranțelor, dar și încercarea de a corecta situația. A măsura o pălărie în vis înseamnă că în curând vei lua o decizie dificilă și este posibil ca un om apropiat să te ajute să rezolvi o situație grea.

O pălărie în vis este un simbol al respectului de sine. A pierde o pălărie este un semn de călătorie, de popularitate. Dacă încerci o pălărie în vis este semn de reușită ușoară, de la oameni care nu-ți sunt foarte apropiați și care nu te interesează. A transforma o pălărie înseamnă dorința ta de a te proteja de zvonuri rele și de bârfe.

Alte interpretări ale viselor în care vezi o pălărie:

  • Visul în care vezi o pălărie cu o multitudine de ornamente poate prezice știri negative, tulburătoare.
  • Dacă un bărbat vede în vis o femeie cu o pălărie înseamnă că trebuie să fie mai atent în viața reală la persoana dragă și să aibă mai multă grijă de ea.
  • A pierde o pălărie în vis inseamnă că trebuie să treci printr-o perioadă mai grea în viață.
  • Visul în care apare un copil cu o pălărie este semn bun, de liniște și fericire în viața de familie.
  • Dacă în vis vezi o pălărie triunghiulară înseamnă că ai curaj, vei putea face față la toate provocările pe care ți le va aduce viața.
  • Visul în care vezi o pălărie udă arată că vor apărea probleme în viață ce trebuie depășite. Visul arată că aceste dificultăți sunt temporare, iar în scurt timp lucrurile vor reveni la normal.
  • O pălărie acoperită cu un voal în vis prezice un sentiment de încredere, dar și prea multă mândrie. Visul poate fi un semn de afacere profitabilă, pe care o poți pierde dacă nu ești atent.
  • A purta o pălărie în vis semnifică șansa de a obține faimă rapid, care va fi mare, dacă și pălăria este nouă și în stare foarte bună.
Citește și:  Interpretare vis în care ești înconjurat de oameni pitici

Visele în care vezi o pălărie în diferite culori se explică astfel:

  • O pălărie verde în vis este semn de succes la muncă, promovare, beneficii materiale.
  • Dacă în vis vezi o pălărie roșie, asta este semn că trebuie să fii mai atent la sănătatea ta.
  • O pălărie neagră în vis înseamnă provocări în viață.

O pălărie de cowboy în vis arată intenția ta de a schimba ceva, de a lua inițiativa, de a-ți controla singur viața. O pălărie suflată de vânt în vis semnifică ceva negativ, nu este un vis favorabil. O pălărie cochetă în vis este semn de schimbare, dorința de înfrumusețare. O pălărie cu boruri largi în vis simbolizează reținerea în comunicare față de o persoană.

O pălărie de paie în vis este semn de puțină dragoste, de stres și de muncă inutilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.