Interpretare vis în care apar cărți de joc

0
15067
Interpretare vis in care apar carti de joc

Atunci când visezi cărți de joc înseamnă că poți avea parte de bogăție și de mulți copii, într-o căsnicie fericită. Chiar dacă acest vis nu se arată prea mult femeilor sau fetelor, de regulă, dacă ele visează că joacă cărți singure înseamnă că vor avea parte de ceartă, de dispute. Însă cărțile de joc prevestesc adesea faptul că ai toate șansele să-ți împlinești visele și că toate fanteziile vor deveni realitate.

În cazul în care visezi că ai multe câștiguri în urma unui joc de cărți înseamnă că vei reuși să ai parte exact de opusul acestui vis și anume vei pierde multe în viață, iar dacă visezi că pierzi la jocuri cu cărți înseamnă că vei avea o căsnicie frumoasă și toate îți vor merge bine.

Când visezi că te joci cu cărțile și asta te bucură înseamnă că vei avea o familie fericită, viața ta va fi plină de armonie și de pace, iar dacă un joc de cărți nu-ți convine în vis înseamnă că vei avea multe dispute cu cei din jurul tău.

carti de joc

Dacă visezi cărți de joc de romb înseamnă că vei reuși să câștigi liniștea mult dorită, toate ți se vor împlini, iar dacă visezi că te joci cu cărți de roșu înseamnă că vei întâlni multe persoane cu care vei avea relații de scurtă durată, însă foarte pasionale.

Cărțile de treflă din vis reprezintă bunăstare la locul de muncă, iar cele de pică înseamnă că cineva te minte, te trădează, e posibil să te și îmbolnăvești.

Când visezi că joci în cărți înseamnă că e posibil să ai foarte mari probleme cu banii și să fii doborât în cele din urmă de oamenii care îți vor răul.

Dacă visezi că ghicești cuiva în cărți sau cineva îți ghicește ție înseamnă că vei intra în posesia unor informații foarte valoroase, a unor secrete care îți periclitează existența și ar fi fost mult mai bine dacă nu le știai.

De cele mai multe ori cărțile de joc din vis reprezintă faptul că te vei îmbogăți, vei avea o familie numeroasă, dar atunci când visezi că joci singur în cărți înseamnă că te vei certa cu cei dragi.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un dans

În tradiția românească, visul în care apar cărți de joc este, de regulă, unul bun, mai ales dacă apare în visele femeilor, aducând totodată și multă liniște în familie, chiar dacă acestea apar foarte rar. Tradiția occidentală însă are cu totul alte interpretări, fiind exact opusul interpretărilor românești.

De regulă, cărțile de joc reprezintă adesea ceva ce ține de magie, de divinatoriu, având și o semnificație ludică. Atunci când apar în visele oamenilor care sunt foarte dedicați vieții religioase, cărțile de joc reprezintă exact purtarea celui în cauză, cât și faptul că a luat-o pe căi total greșite, fiind momentul să revină la drumul cel bun.

carti de joc

Dacă ai avut deja experiențe în care ai visat cărți de joc, s-ar putea să te întrebi dacă acestea au o semnificație spirituală sau dacă sunt pur și simplu rezultatul unei zile obositoare. E interesant că simbolismul cărților de joc în vise poate varia considerabil. În unele culturi, acestea sunt văzute ca un semn de noroc și prosperitate, în timp ce în altele pot semnifica un avertisment sau un presagiu.

În funcție de contextul și detaliile visului tău, aceste simboluri pot avea implicații profunde. Dacă ești interesat să afli mai multe despre cum să îți interpretezi astfel de vise, citește și articolul nostru despre interpretarea unui vis în care ești la ghicitoare și vezi cărți de joc pe masă.

Astfel, mai ales când oamenii bisericii visează jocuri de cărți, înseamnă că simt nevoia să socializeze, să se distreze, să intre în viața mondene, să-și facă foarte multe cunoștințe.

Atunci când visezi cărți de tarot înseamnă că te simți sfârșit, simți nevoia să ai o persoană în viața ta care să te îndrume, să te ghideze în deciziile pe care trebuie să le iei, să-ți dea sfaturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.