Interpretare vis în care primești o palmă

0
7732
Interpretare vis in care primesti o palma

Interpretarea viselor în care primești o palmă se referă în general la reglarea unor divergențe cu cineva.

Dacă visezi că primești o palmă de la o fată, înseamnă că o să te împaci cu o persoană. S-ar putea chiar să fie vorba de niște certuri marunte, în urma cărora o să îți strici o relație, dar în cele din urmă totul se va rezolva cu bine.

Dacă visezi că primești o palmă de la un părinte, este un semn că în viața reală nu ai destulă grijă față de ceva sau cineva. Se poate ca nu acorzi destulă atenție unor sarcini în familie și ai discuții în casă cu un membru al familiei care o să îți reproșeze ceva anume.

palma

În cazul în care visezi că primești o palmă de la o persoană necunoscută, s-ar putea să fie vorba de faptul că nu o să bagi destul în seamă pe cine trebuie. Reprezintă o situație viitoare în care o să te comporți cu nasul pe sus față de cineva care nu merită așa ceva.

În alte interpretări, asemenea vis simbolizează unele neplăceri cauzate de cineva care te va duce pe o pistă greșită. O persoană te va duce de nas cu un scop anume și îți vei da seama până la urmă.

Dacă visezi că cineva te palmuiește, înseamnă că în viața reală o să te trezești la realitate în legătură cu o persoană sau cu o situație mai aparte. Visul ilustrează faptul că nu o să fii apreciat(a) la valoarea ta și onoarea ta s-ar putea să fie călcată în picioare.

O palmă în vis poate simboliza multe sentimente – trădare, umilire, pedeapsă sau chiar o trezire la realitate. Deseori, când visăm că primim o palmă, acesta poate fi un semnal că subconștientul nostru dorește să ne atragă atenția asupra unui comportament sau a unei situații în viața noastră reală.

Însă, dacă visezi că ești agresat într-un mod mai violent, poate fi util să înțelegi și interpretările legate de acest lucru. Te invit să citești și despre visul în care primești bătaie pentru a avea o perspectivă mai amplă.

Citește și:  Cititul în palmă sau chiromanția - învată să ghicești în palmă

palma

Dacă în realitate simți că nu ți se iau în considerare calitățile și experiența într-un domeniu sau într-o profesie, atunci acest vis semnifică faptul că în scurt timp totul va intra pe un făgaș normal. Totuși, mai întâi o să trebuiască să începi o discuție serioasă cu colegii sau superiorii tăi.

Dacă ai o afacere și te simți nebagat suficient în seamă de un partener, atunci este posibil ca în scurt timp să-l iei la discuții și să lamuriți anumite aspecte.

La fel se poate transpune asemenea scenă și în planul familial, unde s-ar putea ca cineva din casă să treacă cu bună știință peste onoarea sau voința ta. Asemenea vis este ca un semn care prevestește că nu este în regulă o anumită relație de prietenie sau amoroasă. Cineva nu te ia în serios, trece cu ușurință peste deciziile tale, nu îți recunoaște meritele și calitățile, încearcă să îți suprime unele dorințe.

Visul în care primești o palmă de la o persoană în vârstă este un semn că în realitate o să trebuiască să fii mult mai precaut(ă) și înțelept(ă) cu relațiile din jur. Nu trebuie să te avanți și să judeci la repezeală pe cineva anume, chiar dacă ești tentat(ă) de multe ori să răspunzi cu aceeași monedă.

Visul în care primești o palmă într-un loc public și îți este rușine apoi de situația jenantă în care te afli prevestește faptul că în viața reală o să nimeresti într-o situație destul de confuză, în care s-ar putea să îți arăți valoarea adevărată după ce o persoană invidioasă va încerca să te discrediteze în ochii celorlalți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.