Interpretare vis în care apar jucării pe care ți le dorești să le ai

0
131
Interpretare vis in care apar jucarii pe care ti le doresti sa le ai

Interpretarea viselor în care apar jucării pe care ți le dorești să le ai se referă la situații în care nu poți să te comporți normal, nu poți să ai o atitudine firească.

Visul în care apar jucării pe care ți le dorești poate fi un simbol al dorințelor și aspirațiilor tale nerealizate sau al nostalgiei pentru copilărie. Acest tip de vis poate reflecta nevoia de a te reconecta cu bucuria și simplitatea caracteristice perioadei copilăriei. De asemenea, poate semnifica dorința de a scăpa de responsabilitățile vieții adulte și de a reveni la o stare de inocență și fără griji.

Dacă visezi așa ceva, este posibil ca anumite restricții să ți se impună din partea cuiva, o să ai greutăți în a-ți exprima liber(a) sentimentele față de cineva.

Visul în care îți apar multe jucării simbolizează, în primul rând, fațetele copilărești ale personalității tale, reprezintă, în ultima instanță, dorul de ceva ce a făcut parte din copilăria ta; poate să fie vorba de un stil de viață, poate să fie vorba de o companie plăcută, sau se poate să fie vorba de anumite aspecte cu care ai avut de-a face și care ți s-au întipărit în conștiință.

Dacă visezi că îți apar jucării pe care ți le dorești foarte mult, înseamnă că în viața reală îți lipsește foarte mult afecțiunea cuiva apropiat sau un tip de relație pe care ai avut-o cu mult timp în urmă.

Visul acesta reflectă în mare parte și calități pe care ai dori să le ai în anumite situații; de exemplu, dacă îți apar mai multe jucării de băieți sau îți dorești foarte mult astfel de jucării, atunci este un semn că în realitate dorești să dobândești atribuții sau talente în meserii bărbătești, ai o fire mai pragmatică sau îți dorești să fii mai pragmatic în anumite situații.

Citește și:  Interpretare vis în care terorizezi un vecin sau pe toți vecinii

jucarii pe care ti le doreai cand erai mic

Se mai poate ca în viața reală să te întâlnești în curând cu situații în care o să trebuiască să dai dovadă de multă luciditate și spirit analitic; o să trebuiască eventual să îți dovedești calitățile de bun organizator al unei afaceri sau a unei activități profesionale.

În cazul în care visezi că îți dorești foarte mult jucării de fete, atunci s-ar putea ca în curând să te lovești de o situație în care o să trebuiască să dovedești multă compasiune și atașament. De asemenea, visul reflectă și nevoia ta de a manifesta astfel de comportament față de cineva sau pur și simplu pentru că este nevoie să îți echilibrezi personalitatea și psihicul.

În situația în care în realitate te simți părăsit(ă) de ceilalți și treci printr-o perioadă mai grea, mai lipsită de afecțiune, atunci visul prevestește unele mici plăceri pe care o să ți le facă cineva, sau s-ar putea să ți se trezească curiozitatea de a petrece alături de o familie care are copii.

Visul în care apar multe jucării pe care ți le dorești ilustrează, în alte interpretări, și suferința pricinuită de unele neîmpliniri de natură sentimentală; visul sugerează faptul că o să rămâi puțin deziluzionat(ă) de comportamentul sau atitudinea unor persoane de la care te așteptai la cu totul altceva.

În curând s-ar putea să îți schimbi radical părerea față de unii colegi sau prieteni apropiați pe care îi credeai mult mai atașați termenului de „prietenie”. Dacă în viața reală îți pui prea mare încredere în cei din jurul tău, atunci visul acesta are menirea de a te trezi la realitate și de a te face să înțelegi că nimic nu mai este precum a fost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.