Interpretare vis în care apare ceartă

0
15753
Interpretare vis in care apare cearta

Atunci când visați ceartă, înseamnă că în viața reală sunteți în conflict cu propria persoană.

Când visăm la o ceartă, adesea reflectă conflicte interne, anxietăți sau tensiuni pe care le simțim în viața noastră de zi cu zi. Poate fi o manifestare a unor sentimente reprimate sau a unor lupte neexprimate pe care le avem cu cei din jurul nostru.

Într-o notă similară, dacă te-ai visat că ești certat de cineva cu o intensitate mare, aceasta poate avea semnificații și mai profunde. E posibil să vrei să explorezi interpretarea visului în care cineva te ceartă foarte tare pentru a obține o înțelegere mai clară.

cearta

Atunci când visați că sunteți implicați într-o ceartă, înseamnă de fapt că va trebui să fiți mai chibzuit la deciziile pripite pe care le puteți lua, iar atunci când sunteți cel care argumentează într-o variantă rezonabilă, înseamnă că veți avea parte de noroc în următoarea perioadă.

Se mai spune și că atunci când visați ceartă poate simboliza noroc în dragoste, afectiunea pe care urmează să o primiți, acordul perfect cu cei din jur, iar dacă auziți de o ceartă, înseamnă că veți avea parte de o întâlnire plăcută.

În același timp, dacă visați că vă certați cu cineva, înseamnă că veți primi o veste, iar când în vis vă certați cu neamurile, înseamnă că aveți tact diplomatic.

Însă toate visele trebuie traduse și în funcție de restul simbolurilor care mai apar în vis, deoarece atunci când auziți o ceartă în vis mai poate însemna și că veți primi o veste neplăcută.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un arheolog

Însă, dacă cearta din vis este cu un prieten, înseamnă că veți primi vești bune de la un prieten drag, iar când vă certați cu soacra în vis, înseamnă că vă faceți cunoștințe noi.

Dacă visezi ceartă între băieți înseamnă că îți vei pierde iubitul, iar cearta între bărbați înseamnă că poți să pierzi încrederea pe care o ai în persoana iubită, devii gelos/oasă fără motiv.

Când visezi o ceartă între copii înseamnă că vei avea parte de bucurii, iar dacă visezi ceartă între femei înseamnă că vei fi nesăbuit și vei provoca o neplăcere.

cearta

O ceartă între fete în vis înseamnă că vei avea o companie bună, iar o ceartă între frați înseamnă că vei avea parte de necazuri în casă. Cearta între îndrăgostiți înseamnă fericire și armonie, iar cea între prieteni reprezintă pierderea averii.

Când în vis îți apare o ceartă de îndrăgostiți, aceasta reprezintă o dragoste viitoare, vei iubi pe cineva.

În schimb, dacă visezi o ceartă care reîncepe, aceasta simbolizează vești neplăcute de departe, iar o ceartă care se revarsă înseamnă că ești o persoană care se lasă condusă de inimă.

Totodată, dacă visezi că te cerți, acest lucru reprezintă o serie de piedici, mici probleme pe care le vei întâmpina în viitorul apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.