Interpretare vis în care o femeie moartă încearcă să te seducă

0
3295
Interpretare vis in care o femeie moarta incearca sa te seduca

Visul în care îți apare o femeie deja spune multe și te încarcă de gânduri contradictorii. Dacă este o persoană feminină care știi că a murit și totuși îți apare în vis în diferite ipostaze, nu e cazul să îți faci prea multe probleme, deoarece tocmai ai scăpat de ele, ai scăpat de griji și neajunsuri. Ai dușmani mulți și răi pe care îi cunoști bine sau chiar foarte bine și care încearcă din răsputeri pentru a nu știu câta oară să te rănească, să îți producă o pagubă, să îți cauzeze o suferință, însă fără succes.

Dacă femeia e brunetă, s-ar putea să fie din cauza unei gelozii mai vechi, dacă e tunsă scurt sau aproape chelă, e din cauza unei dispute care a avut loc în casă, dacă e blondă, e din cauza unor bani, iar dacă e roșcată, e din pricină unei iubiri patimase neîmpărtășite.

În orice caz, acest vis e primejdios, întotdeauna să îți ferești spatele, deoarece prieteni falși doresc cu tot dinadinsul să îți producă mari neplăceri și neajunsuri și chiar dacă nu reușesc pe moment, nu au renunțat la ideile lor de răzbunare, căutând în continuare noi tertipuri și modalități de a ajunge la tine ca să te rănească.

În momentul în care femeia apărută în vis e decedată și încearcă să te și seducă prin săruturi sau mângâieri, semnifică faptul că prieteni falși vor recurge chiar și la înscenări pentru a-și atinge scopurile, ceea ce denotă o răutate patologică. Dacă are barbă, ți se dorește moartea, dacă are ochii căprui, atunci înseamnă că ți se va întinde o cursă printr-o altă femeie, vei fi ademenit.

Psihologic vorbind, acest tip de vis mai poate fi asociat și cu extenuarea psihică, pierderea de energie sau vampirismul energetic practicat de unele persoane în mod conștient asupra altora. În această situație, mesajul e clar și trebuie să te ferești de persoanele care insistă să-ți țină companie chiar dacă nu au un motiv logic și motivat pentru așa ceva.

Citește și:  Interpretare vis în care te cerți cu fostul iubit sau cu fosta iubită

femeie moarta

Dacă femeia moartă din vis e cunoscută, atunci să fii atent la persoanele cunoscute din anturajul tău. Dacă femeia e necunoscută, atunci încearcă să găsești semnalmente asemănătoare pe care le are și o persoană pe care o cunoști.

Dacă ajungi să faci dragoste cu acea femeie din vis, atunci așteaptă-te în curând la niște neplăceri trecătoare. În cazul în care femeia are și riduri, așteaptă-te să faci un drum sau o călătorie pe parcursul căreia sau chiar la sfârșitul ei să ai niște încurcături.

La nivel mental, întâlnirea intimă cu o femeie moartă în vis produce o stare de neplăcere, de respingere, însă poate semnifica – dacă femeia era cunoscută – dorința ta de a te debarasa de un trecut care ți-a lăsat urme în viața ta, nevoia de a scăpa de o stare de complacere într-o situație anume. Dacă femeia îți este necunoscută, semnifică faptul că nu ești dispus să riști prea mult în momentul acesta într-un anumit proiect pe care îl ai în vedere.

Visul în care o femeie moartă încearcă să te seducă poate fi tulburător, dar adesea poartă mesaje profunde. Acest tip de vis poate simboliza temeri nerezolvate, dorințe reprimate sau aspecte ale personalității tale pe care nu le-ai confruntat încă. De asemenea, poate fi o reflectare a modului în care te raportezi la pierderi sau schimbări în viața ta.

Este important să analizezi contextul visului și emoțiile tale asociate pentru a înțelege mai bine mesajul său. Ai simțit frică, atracție sau confuzie? Răspunsurile tale la aceste întrebări pot dezvălui noi perspective asupra situației tale actuale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.