Interpretare vis în care apare un cinematograf

0
2376
Interpretare vis in care apare un cinematograf

Adesea visul în care apare un cinematograf se rezumă la superficialitate din partea ta, iar dacă ai visat că ești într-un cinematograf gol înseamnă că ai spus vorbe pe care nu trebuia să le rostești, că ai bârfit pe cineva, iar acum va trebui să tragi ponoasele.

Un cinematograf în visul tău poate simboliza modul în care percepi realitatea și iluzia în viața ta. Acest spațiu al ficțiunii și al poveștilor poate reprezenta nevoia ta de evadare sau dorința de a explora diferite aspecte ale vieții printr-o lentilă alternativă. Visul cu un cinematograf ar putea sugera și o perioadă de introspecție sau de reflecție asupra poveștii tale personale.

Când visezi că mergi la un cinematograf înseamnă că nu trebuie să crezi în aparențe, deoarece acestea sunt înșelătoare, bazează-te numai pe fapte reale și pe propriile forțe, iar dacă visezi că te afli în sala de cinema iar acolo rulează un film care te amuză înseamnă că vei reuși să traversezi o serie de bariere fără să ai prea multe dificultăți, prea multe bătăi de cap.

Pe de altă parte, dacă visezi că participi la un film în cadrul unui cinematograf înseamnă că nu dorești să te implici în situații nefavorabile, neplăcute pentru tine, preferi să rămâi pe margine decât să faci compromisuri.

cinema

Atunci când visați că vă aflați într-un cinematograf înseamnă că vreți să vă protejați foarte tare de unele emoții care nu vă ajută, nu vă oferă nimic, doar vă duc către distrugere. În același timp, atunci când visați un cinematograf mai înseamnă și că vreți să luați o distanță față de situațiile urâte, care nu vă convin, vreți să deveniți mai detașați, ori pur și simplu vă creați o lume imaginară pentru a nu mai putea fi răniți, o lume în care acceptați numai ceea ce vă face să vă simțiți bine.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un vehicul

Cinematograful din vis mai reprezintă și faptul că studiezi în continuu un aspect al personalității tale, examinezi ceva ce te-a făcut să suferi, vrei să te detasezi, să devii alt om.

În același timp, cinematograful în visul tău poate indica și percepția ta asupra realității ca fiind distorsionată sau influențată de ficțiune. Poate simboliza lupta ta cu discernământul între ceea ce este real și ceea ce este fantezie. Pentru o interpretare mai largă a visurilor legate de ecrane și realitatea virtuală, poți citi și despre interpretarea visului în care apare un ecran.

Cinematograful din vis mai reprezintă și faptul că încerci să vezi numai ceea ce îți convine, ești într-o permanentă lume imaginară, ai multe iluzii, halucinații, nu ești tu sincer, asemenea celor din jurul tău, iar acest lucru îl vezi numai la cei din jur, îi critici și îi acuzi, însă la tine nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.