Interpretare vis în care apare gumă

0
1651
Interpretare vis in care apare guma

Atunci când visezi că mesteci gumă înseamnă că ești prins în rutină, ești plictisit, nu mai ai interes pentru absolut nimic în viață, simți că trebuie să te detasezi total.

Guma din vis pe care o mesteci mai poate simboliza însă și lipsa de activitate, pauza totală la locul de muncă.

Atunci când visezi că te uiți la o gumă lipită de ceva înseamnă că în realitate simți că cineva te-a prins într-o încurcătură, nu mai vrei să mergi mai departe, simți că nu mai ai forțe sau nu mai ești lăsat să înaintezi, stagnezi, ești stresat, nu mai reușești să faci progrese pentru că ești mult prea incert.

guma

Tot aici se mai poate vorbi și despre faptul că nu ești în stare să te eliberezi de o problemă mai veche.

Atunci când visezi o gumă de șters pe care tu o folosești înseamnă că vrei în realitate să lași ceva în urmă, să ștergi cu buretele și să nu-ți mai amintești, vrei să ascunzi ceva anume. Puteți consulta și simbolul pentru cuvântul „radiera”.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un computer/PC/calculator

Visul în care apare guma poate simboliza stări de anxietate, meditație sau procese mentale continue. În interpretarea viselor, mestecarea gumei poate indica procesul de gândire și meditație asupra unor idei sau probleme. De asemenea, poate sugera tensiune sau frustrare, mai ales dacă guma devine lipicioasă sau dificil de mestecat.

Este important să observăm contextul în care apare guma în vis și cum te simți în legătură cu aceasta. De exemplu, un vis în care mesteci guma și îți cad dinții, așa cum este descris în acest articol, poate indica anxietate sau teama de judecata altora, sugerând nevoia de a evalua modul în care te raportezi la părerile celor din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.