Interpretare vis în care apar ciorapi

0
18184
Interpretare vis in care apar ciorapi

Atunci când visați ciorapi, aceștia fiind cei care îmbracă piciorul, este indicat să consultați și simbolul cuvântului „picior”.

Mulți psihanalisți sunt de părere că ciorapii simbolizează un eveniment sexual, chiar o dorință pe care cei nevrotici și-o exprimă în viața reală. Însă ciorapii, asemenea pantofilor, reprezintă avansarea în viață, dacă stăm să ne gândim că aceștia sunt purtați de picioare, deci de pașii noștri.

Astfel, un vis în care apare o pereche de ciorapi noi se poate traduce prin faptul că reușiți să priviți încrezător în viitor, iar acesta vă surâde.

În cazul în care ciorapii din vis au o gaură și trebuie să-i teseți imediat, aceasta reprezintă faptul că aveți o slăbiciune de caracter pe care trebuie să o temperați, ori veți lua o decizie greșită, deci visul se poate reduce la o avertizare pe care subconștientul o dezvăluie, ca să vă anunțe să nu faceți un pas greșit.

În momentul în care vă apare cineva în vis dansând în ciorapi înseamnă că această persoană vrea să vă ducă de nas sau să vă facă un rău.

ciorapiAtunci când visezi că repari găurile dintr-un ciorap înseamnă că vei munci foarte mult iar asta îți poate aduce succesul dar în niciun caz și banii.

Citește și:  Interpretare vis în care apare încălțăminte/ încălțat

Atunci când visezi că îți pui ciorapi înseamnă că vei reuși să intri într-o aventură care ți se va dovedi a fi profitabilă și când visezi că atârni ciorapi de Crăciun acest lucru prevestește faptul că vei avea mulți prieteni însă nu vei avea o situație materială prea bună.

Când visezi că achiziționezi ciorapi de la un magazin înseamnă că vei reuși să primești o recompensă la care nici măcar nu te așteptai și când visezi că te încalți cu ciorapi înseamnă că vei avea parte de zile senine și de multă liniște.

Ciorapii, ca simbol în vise, pot reflecta multe aspecte ale vieții noastre, de la securitate și confort până la aspecte legate de intimitate și vulnerabilitate. Forma, culoarea și starea lor în vis pot influența semnificația și interpretarea.

De exemplu, ciorapii rupți pot indica o posibilă insecuritate sau o schimbare neașteptată în viața ta. Dacă ești curios să afli mai multe despre ce ar putea însemna să vezi ciorapii rupți în vis te invităm să continui lectura pe site-ul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.