Interpretare vis în care apar cireșe

0
65318
Interpretare vis in care apar cirese

Atunci când visezi cireșe, acestea simbolizează în realitate multă fericire, dragoste și zile senine, iar dacă visezi că mănânci cireșe albe înseamnă că vei avea parte de multă întristare.

Cireșele, cu forma și culoarea lor atrăgătoare, sunt adesea asociate cu dorințele, pasiunile și alegerile vieții noastre. În multe culturi, acestea sunt considerate simboluri ale tentației și recompensei.

Dar, contextul în care apar aceste fructe în visul tău este esențial pentru interpretarea corectă. Dacă visul tău cu cireșe se extinde la un peisaj mai mare, ca o livadă plină de pomi fructiferi, semnificația poate fi mai profundă și legată de abundență sau decizii majore în viața ta.

Dacă cireșele din visul tău sunt acre înseamnă că dai dovadă de nestatornicie, iar atunci când visezi că le mănânci înseamnă că ai parte de fericire și noroc, mai ales dacă sunt dulci; vei avea multe bucurii.

În schimb, dacă visezi că mănânci cireșe roșii înseamnă că toate dorințele ți se vor împlini, iar o tartă cu cireșe din vis înseamnă că vei avea parte de mici câștiguri financiare.

cirese

Când vezi cireșe în pom în vis, înseamnă că vei avea parte de noroc și multă izbândă, de multe bucurii și de succes în afaceri. Pe de altă parte, se mai spune că atunci când visezi că mănânci cireșe, înseamnă că vei avea parte de bani, dar nu și de sănătate.

Cireșele din vis reprezintă adesea faptul că nu ești un om stabil sau că dai peste oameni nestatornici în viață, care nu îți pot asigura un trai decent din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, cert este că vei avea parte de bucurie și fericire în mod abundent. Cireșele albe sau necoapte din vis te pot aduce în situații dificile în viața reală, iar dacă acestea sunt foarte acre, în schimb, înseamnă că vei avea parte de dezechilibru mental sau sufletesc.

Atunci când mănânci cireșe în vis, mai înseamnă și că în viața ta se va instala calmul, vei avea zile insorite și bune. Dacă le culegi în vis, înseamnă că vei reuși să obții ceva bun în realitate, vei avea parte de mici plăceri, noroc și bucurii, mai ales dacă visezi că mănânci cireșe foarte dulci.

Citește și:  Interpretare vis în care apare piper

Atunci când visezi că mănânci cireșe roșii, înseamnă că dorința ta cea mai ascunsă se va împlini, mai ales dacă este de natură sexuală. O tartă cu cireșe din vis înseamnă că vei avea mici câștiguri materiale, iar dacă visezi că te uiți la un pom cu cireșe, înseamnă că vei trece peste toate obstacolele, vei reuși să faci tot ceea ce ți-ai propus, fără a întâmpina probleme în viața reală.

Cireșele negre din vis înseamnă că trebuie să ai foarte mare grijă de sănătatea ta, deoarece este posibil să te confrunți cu o boală lungă.”

Tradiția românească este de părere că cireșele prezic semne rele, în timp ce tradiția persană spune că cireșele prevestesc deziluzii în iubire, multe framântări, poate chiar despărțire de persoana iubită, iar o explicație mai veche a acestui vis susține că vei avea probleme în viața de familie.

cires

Pe de altă parte, însă, visul în care apar cireșe se mai referă și la faptul că ai un suflet nobil, ai parte de bunătate din partea celor din jur și întâlnești numai noroc mereu. În același timp, acest vis poate să sugereze și că viața ta este exact ca un coș de cireșe, adică plină de gust, cu savoare, dulce și plăcută.

Pe de altă parte, atunci când visezi un cireș, mai înseamnă și că ai o doză mare de feminitate în tine, ai un suflet mereu tânăr, iar asta îți aduce mult noroc.

Ai, în același timp, și capacitatea de a face diferența între bine și rău, știi când și ce să alegi în viață, ai un caracter complex, dar și dual în același timp. Trebuie însă, atunci când visezi cireșe, să încerci să iei viața mai în serios, deoarece lucrurile nu sunt numai roz și plăcute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.