Horoscop anul 2013, anul Șarpelui de apă – zodia Balanță

0
116
Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa

Nativii din zodia Balanță nu au niciun fel de probleme în prima parte a anului 2013. Ei sunt chiar dintre cei mai favoriți nativi ai zodiacului, după Vărsători desigur, pentru că luna februarie este a acestora. Pe planul iubirii au parte numai de bucurii. Dacă se simt singuri la început de lună, cel puțin după primele săptămâni din an nu se vor mai plânge de acest aspect, ei vor avea tot ce le trebuie pentru a fi fericiți pentru câteva săptămâni bune de acum încolo.

Anul 2013 a fost pentru Balanța un an de echilibrare, unde forțele Yin și Yang s-au confruntat într-un joc cosmic. Sub influența Șarpelui de Apă, zodia Balanța a trebuit să facă față provocărilor, dar și să primească binecuvântările ce au venit la pachet.

Nativii din zodia Balanță au planeta iubirii în casa lor și anume pe Venus, planeta care de altfel îi și guvernează pe acești seducători, iar în această perioadă le aduce foarte multe beneficii. Aici ne mai putem referi și la noi mofturi, la noi capricii sau satisfacții, vă deplasați foarte mult, aveți parte de multe experiențe ceea ce poate să vă introducă într-o nouă lume în care să vă cunoașteți partenerul de viață, să vă îndrăgostiți sau chiar să aveți parte din cauza partenerului de foarte multe drumuri, excursii plăcute, utile, din care aveți foarte multe de învățat.

Toate tind să se intersecteze, mai ales pentru că la Balanțe nici un plan nu este independent. Acesti nativi sunt cunoscuți mai ales pentru tendințele lor de a se lăsa influențați atunci când este vorba despre iubire, dacă nu le merge bine în cuplu, au probleme și la muncă, dacă nu le place munca, din nou sunt supărați și acasă chiar dacă relațiile cu partenerul ar trebui să meargă de minune. Dacă nu au bani sunt triști, nu mai au chef să iasă cu prietenii și așa mai departe.

Citește și:  Iubire și bani - Rac - ianuarie 2013

Desigur, a fost un an în care capacitatea naturală a Balanței de a găsi armonie în haos a fost pusă la încercare. Cu toate acestea, anul a adus și oportunități de creștere și înțelegere, oferindu-le persoanelor născute sub acest semn ocazia de a învăța și de a evolua.

Horoscop anul 2013, anul Sarpelui de apa - zodia Balanta

În luna februarie însă nu trebuie să se lase influențați de nimic, ei trebuie să iasă cât mai mult și să cunoască lume, deoarece toate relațiile pe care le leagă acum le vor aduce multe suprize plăcute în perioada imediat apropiată.

La locul de muncă însă Balanțele se pare că încep o perioadă mai puțin benefică, deoarece ei vor face față unui fel de examen, cineva vrea să îi testeze, vrea să le cunoască limitele, și acestea nu trebuie să cedeze. Încercați să faceți față tuturor obstacolelor până la jumătatea lunii viitoare, pentru că în cele din urmă să vă puteți bucura cu toată ființa de ceea ce are să se întâmple.

Și cum spuneam la început că toate în viața unei Balanțe se leagă și niciun plan nu lucrează independent, trebuie menționat că dacă faceți drumuri multe, perseverența și diplomația de care trebuie să dați dovadă vă vor ajuta pe multe planuri, dacă cunoașteți mulți oameni, atunci sociabilitatea și optimismul vă vor aduce foloase. Trebuie doar să cereți, să acționați și să comunicați, să nu uitați să faceți uz de toate calitățile pe care le aveți în dotare. Sănătatea este și ea tulburată de toată această agitație.

Indicat este ca în anul 2013 să ai mare grijă mai ales la alimentație, la odihnă, deoarece toate sarcinile au nevoie de tine lucid pentru a putea să dai randament. În plus, accidente se pot întâmpla destul de ușor din cauza oboselii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.