Horoscop luna martie 2013 – zodia Balanță

0
159
Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa

Horoscop luna martie – iubire, cuplu, familie

Evoluează într-o direcție oarecum lipsită de energie sau de chef, de utilitate, de sens. Începutul lunii martie îi prinde pe nativii din această zodie sub semnul unor șanse ale destinului, ei par să-și fi pierdut din farmec, însă nu trebuie să îngrijoreze deoarece totul este doar o mică clipă, un fir de praf în deșert. Poate că se vor gândi că dacă în prima zi a lunii martie nu se simt prea bine, cu siguranță restul lunii va fi la fel, însă nu este deloc așa, deoarece vor observa o schimbare radicală.

Pentru Balanță, luna martie aduce adesea o perioadă de reflectare și reevaluare. Fiind guvernată de Venus, această zodie are o legătură profundă cu echilibrul și armonia. Astfel, perioadele de tranziție, precum luna martie, sunt ideale pentru a pune în balanță realizările recente și obiectivele viitoare.

Și ca să îi încurajăm puțin trebuie să menționăm și că cel puțin după data de 12 martie se constată o urcare vertiginoasă a intereselor și succeselor sentimentale pe care un nativ din zodia Balanță le are de obicei.

Ceea ce trebuie însă menționat aici este faptul că lipsa de interes și de succes în iubire nu este din cauza că Balanțele nu ar mai avea farmec, ci pur și simplu vor fi prinse cu alte activități, fiind ocupate cu alte lucruri, de pildă locul de muncă, cariera. Așadar, după prima jumătate a lunii martie, Balanțele, în special cele singure, își vor putea proclama locul în societate și iubirea pierdută ori o nouă cucerire, mai ales pentru că războinicul Marte, care intră în casa cuplului acestei zodii, aparent este destul de pasional acum și nu va ierta nimic ce i se va ivi în cale.

Horoscop luna martie – iubire, cuplu, familie zodia Balanta

În cazul în care cineva crede că poate rezista farmecului vostru, atunci cu siguranță vor fi de două ori mai cuceriți: cu cât cineva se opune mai mult, cu atât are mai mult timp ca să fie fermecat. Cât despre familie, se poate ca cei din zodia Balanță să aibă chiar de la jumătatea lunii niște certuri zgomotoase sau niște întruniri agitate, chiar dacă se fac dezbateri de comun acord sau în dezacord, totul se pare că trece sub semnul pasiunii.

În cazul în care cineva vrea să vă dezarmeze, atunci sfatul nostru este să nu dați dovadă de încăpățânare, ci să adoptați atitudinea galantă și diplomată de care numai un nativ în zodia Balanță poate să beneficieze.

Puteți să vă contraziceți și cu tact. Totuși, cei care au deja pe cineva, ar trebui să fie atenți și ori să apeleze la același tact, ori să se facă discreți pentru o perioadă, deoarece aici se anunță certuri grave care pot duce în cele din urmă la despărțiri cu scandal. Cel mai indicat este dacă aveți această energie pentru ceartă să o folosiți într-un alt scop, precum să faceți ceva alături de partenerul de viață.

Zilele favorabile pentru iubire și familie, relații cu partenerul de viață și cu cei dragi în luna martie a anului 2013 sunt: 2, 4, 8 și 9 martie, 18, 25 și 29 martie. Nu este deloc indicat să te implici în certuri în zilele de 10, 12, 14, 19, 21, 24 și 27 martie 2013, deoarece e posibil să pierzi fie persoana cu care te cerți, fie respectul pe care îl aveai până la această dată.

Finanțe, cariera, contracte – luna martie – Balanță 2013

Finante, cariera, contracte – luna martie – Balanta 2013

În luna martie a anului 2013, nativii din zodia Balanță sunt atât de motivați să muncească, să se agite, să umble de colo colo, încât nici nu e de mirare că își neglijează ei viața amoroasă, așa cum s-a putut vedea mai sus. Probabil e o perioadă în care mai toată lumea este agitată, având în vedere că la mai multe zodii s-a putut observa această manifestare a nervozității și a sarcinilor multiple.

În plus, nu trebuie să uităm că este început de primăvară și început de viață, pentru natură și pentru plante, pentru idei și pentru tot ceea ce dorim cu inima curată. Astfel că în luna martie a anului 2013, nativii din zodia Balanță vor avea un real succes în fața acestei agitații, vor reuși să răzbată în cele din urmă, să iasă la lumină, să facă față problemelor, conflictelor de la locul de muncă.

Citește și:  Ascendent în Gemeni

După data de 12 martie, se pare că planetele îi lasă în pace, deoarece Marte părăsește și el zodia Balanță, astfel se instalează un mic cuib de armonie. În plus, munca lor se pare că este răsplătită din plin după atâta agitație; vor primi și o sumă de bani sau poate li se mărește salariul ori primesc un mic bonus sau o surpriză de la locul de muncă.

Totuși, acestea se pare că ajung la nativii din zodia Balanță abia la sfârșitul lunii martie, cel devreme în a treia săptămână a lunii, dar trebuie totuși să fie prudenți și să-și vadă de șanse, să echilibreze bine totul și să fie calculați, pentru că oricând se poate ivi un obstacol care să le dea toată munca peste cap.

Este indicat ca mai ales în zilele de 1 și 5 martie să nu luați decizii la locul de muncă, iar în zilele de 10, 11 și 13 martie să vă adunați toată seninătatea necesară ca să faceți față unor răutăți care vor veni din partea colegilor de la locul de muncă.

În plus, trebuie să închideți ochii și la observațiile șefului care pot să vină în data de 24, 26 sau 28 martie. Cu banii veți avea mai mult noroc în zilele de 2, 5, 21 și 23 martie, când e posibil să fiți răsplătiți pentru tot ceea ce ați făcut, însă cel mai curând veți avea o răsplată pe măsură în data de 30 martie, pe care o să o resimțiți din plin.

De asemenea, dacă aveți planuri noi, spre început de lună nu este bine să le demarați în niciun fel, mai ales pentru că nu sunteți în apele voastre. O zi potrivită pentru călătorii ar fi pentru nativii din zodia Balanță ziua de 2 sau 8 martie, însă cel mai indicat este să pleceți la drum sau să inițiați planuri de călătorie în data de 22 și 24 martie, către final de lună, când, după cum am zis, războinicul Marte părăsește zodia Balanță și nu vă mai aduce niciun fel de agitație.

Sănătate și context social – luna martie – 2013 – zodia Balanță

Sanatate si context social – luna martie – 2013 – zodia Balanta

Sănătatea nativilor din zodia Balanță poate să fie afectată de agitație, această marțiană pe care Marte o exercită și o alungă în prima parte a lunii. Să nu uităm că nativii din zodia Balanță sunt cele mai ușor influențabile zodii, ei reacționează imediat la stimuli, mai ales când este vorba de bani și de iubire.

Dacă se vor simți copleșiți și neîmpliniți pe acest plan, atunci e posibil să apară tot felul de boli. Indicat este pentru ei ca în toată această agitație să nu uite să se alimenteze și să facă puțin exercițiu fizic pentru a-și elibera mintea și în cele din urmă să-și golească și sufletul de toate amărăciunile.

Dacă vor să facă ceva nou, ar face bine să implice și natura, să iasă în parc, să se plimbe sau la o plimbare cu barca, deoarece se vor detasa complet de cotidian. Zilele de 14 și 15 martie le vor aduce nativilor din zodia Balanță o energie debordantă, un tonus bun, iar zilele de 17 și 18 martie e posibil să nu fie deloc benefice, fiind posibile mici migrene, dureri de spate, de oase, afecțiuni ale maselelor sau indigestii.

Este, de asemenea, o vreme propice pentru a investi în relații și a se reconecta cu cei dragi. Balanțele pot găsi că această lună le oferă oportunități de a rezolva neînțelegerile sau de a-și consolida legăturile cu cei apropiați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.