Interpretare vis în care vezi Cartea Recordurilor

0
36

Despre Cartea Recordurilor sau despre prima ediție “The Guinness Book of Records” se știe că a fost publicată în anul 1955 și avea 198 de pagini. Aceasta a devenit un adevărat bestseller în Marea Britanie, în acel an. Ce înseamnă însă dacă visezi Cartea Recordurilor?

Dacă o persoană are un vis despre Cartea Recordurilor, dar nu are studii avansate la un colegiu sau la o facultate, înseamnă că trăiește în trecut și se teme de încercările vieții.

Alte interpretări ale viselor despre Cartea Recordurilor:

  • Dacă ai un vis în care ai pierdut Cartea Recordurilor, înseamnă că în viața reală ai capacitatea de a face față la orice eveniment neplăcut, la orice critică din partea oamenilor rău intenționați.
  • Dacă ai visat că ai uitat Cartea Recordurilor acasă, asta prezice că vei primi o veste bună și vei avea o surpriză deosebită.
  • Visul despre Cartea Recordurilor este bun, prezice bucurie.
  • Dacă visezi Cartea Recordurilor cu pagini goale, înseamnă despărțire de persoana iubită. Visul îți arată că acorzi prea mare atenție unor convenții și prejudecăți, iar asta a devenit foarte obositor pentru persoana iubită.
  • Dacă ai visat că ți-ai pierdut fără să-ți dai seama Cartea Recordurilor, este semn că ești pregătit pentru orice, pentru ce îți oferă viața.
  • Visul în care ai uitat undeva Cartea Recordurilor, înseamnă că ai probleme la job, legate de comunicare, dar le vei rezolva destul de rapid, cu siguranță.
  • Visul despre Cartea Recordurilor în care tu ești un student, arată că vei avea succes la facultate și că vei obține rezultate fabuloase.
  • Dacă ți-ai pătat Cartea Recordurilor cu cerneală, este semn de dificultăți în viață.
Citește și:  Interpretare vis in care iti faci un acvariu cu pesti

Dacă ai visat Cartea Recordurilor și ești absolvent de facultate, ai studii superioare, înseamnă că vei avea succes în ceea ce intreprinzi. Universitatea în vis este semn că a venit vremea să-ți îmbunătățești calificările profesionale cât mai curând, pentru că de nivelul tău de educație va depinde în mod sigur propria ta bunăstare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.