Interpretare vis în care apare o cunună

0
998
Interpretare vis in care apare o cununa

Dacă visați că primiți o cunună înseamnă că veți avea parte de o mare victorie, veți reuși ceva important în viață, care vă va bucura enorm, iar dacă visați că pierdeți o cunună înseamnă că niște oameni apropiați și dragi vă vor părăsi, fie pentru că pleacă departe, fie pentru că vor muri.

Când visați că purtați cununa pe cap înseamnă că veți fi avansați iar o cunună de vie înseamnă că aveți sau cineva are gânduri negative care vă privesc, pe când o cunună de dafin reprezintă promovare la locul de muncă, avansare în viața socială.

O cunună de aur sau de flori înseamnă că veți căsători în curând sau că veți trebui să participați la nunta cuiva. Se spune că dacă visezi o cunună cu flori e posibil și ca o rudă îndepărtată să vă lase o moștenire sau să vă ofere o sumă de bani importantă.

Însă cununa din vis poate să fie chiar și echivalentul unei mari sărbători umane, ceea ce duce cu gândul numai la o stare de bine, de bucurie sufletească. O cunună mai poate însemna și faptul că vei reuși să închizi gurile rele, deci îți vei învinge toți dușmanii prin onoarea de care dai dovadă.

Citește și:  Interpretare vis în care apare icoană

cununa

Cununa din vis are însă și trei părți simbolistice: poate să fie echivalentul inteligenței omului, a valorii sale, poate să arate și partea transcendentă a umanității, care se implică în tot ceea ce înseamnă spirit în lume, poate fi chiar și o cupolă, văzută asemenea unei coroane, ceea ce duce cu gândul la o suveranitate puternică, mai ales dacă este vorba de creștinism, poate să fie vorba despre o zeitate sau despre inițiere, în general botezul omului.

Dacă visezi însă că pierzi o cunună înseamnă că te vei întoarce la aplicarea unei metode de rezolvare a problemelor care în trecut nu a funcționat.

Vizualizarea unei cunune în vis poate avea diferite semnificații, în funcție de context și detalii. De exemplu, o cunună de flori poate simboliza sărbătoare, recunoștință sau chiar cicluri de viață, reprezentând nașterea și moartea. Dacă cununa este purtată sau este prezentă la o ceremonie, aceasta poate sugera onoare, respect sau un nou început.

Culoarea și tipul florilor din cunună pot oferi, de asemenea, indicii suplimentare. Florile vii și colorate pot sugera vitalitate și bucurie, în timp ce florile uscate sau cununea deteriorată pot indica sfârșitul unei etape sau pierderea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.