Talismane norocoase – Cristale pentru zodia Taur

0
1463
Smaraldul

Cristalele specifice zodiei Taur sunt smaraldul și coralul, iar metalul prețios caracteristic pentru acești nativi este cuprul. Având în vedere vechimea foarte mare a pietrei turcoaz, aceasta are și foarte multe puteri, atât benefice cât și negative. Culoarea acesteia variază foarte mult, de la albastru de diverse nuanțe până la un verde deschis sau mai închis. Turcoazul este o piatră benefică pentru cei din zodia Taur, mai ales pentru că le va aduce mult succes în relațiile cu persoanele de sex opus, va stabiliza tensiunile și va alunga energiile negative.

Zodia Taurului este cunoscută pentru determinarea și persistența sa. Acești nativi au o conexiune specială cu natura, și nu e de mirare că anumite cristale și talismane rezonă puternic cu energia lor. Aceste pietre nu doar amplifică trăsăturile pozitive ale Taurilor, ci le și protejează, ghidându-i prin provocările vieții. De la pietre ce aduc stabilitate la cele care amplifică dragostea și abundența, fiecare Taur ar trebui să cunoască puterea acestor talismane.

De asemenea, turcoazul mai aduce și fidelitate, sinceritate, succes, un destin favorabil în general, mai ales când cristalul este purificat, el dă și un echilibru aparte, o armonie și o pace interioară cât și cu cei din jur. Însă turcoazul nu poartă în niciun caz noroc oamenilor care vor să facă rău, să fure, dimpotrivă le va aduce ghinion și probleme. În popor se mai spune că atunci când o fată vrea să fie iubită de un băiat ea poate să se folosească de această piatră mai ales dacă băiatul este în zodia Taur, deoarece piatra ascunsă printre lucrurile lui o va face astfel să fie iubită.

Smarald

Reprezentantele sexului feminin nu trebuie să poarte între vârsta de 20 și 30 de ani o astfel de piatră, pentru că nu le va face deloc bine. În plus, turcoazul mai este benefic pentru Tauri mai ales dacă el este pus lângă argint, ca și medalion, va aduce liniște în somn, va anula energiile negative și va ajuta la ameliorarea stărilor de sănătate, fiind foarte bun și pentru o vedere mai clară, pentru îndreptarea bolilor de ochi.

Turcoazul are un fel de a atenționa purtătorul că acestuia îi va fi foarte rău sau că va lua o boală, prin pierderea culorii și a strălucirii.

Pe de altă parte, safirul, celălalt cristal norocos și talisman benefic pentru cei din zodia Taur, ajută la menținerea și îndeplinirea promisiunilor, la finalizarea proiectelor la locul de muncă, la săvârșirea de fapte bune, generozitate și armonie. Totodată, safirul este foarte bun și pentru dobândirea de noi cunoștințe, este cunoscut ca bun ajutător al memoriei, dă istețime cât și înțelepciune, toleranță, alungând răutatea și stările negative.

În același timp, este indicat pentru cei care suferă de melancolie sau de depresie, ajutând la dobândirea unei stări de bine. În medicina populară, safirul este foarte folosit mai ales la vindecarea bolilor cardiace sau de respirație, în general astm.

Turcoaz

Turcoazul mai este foarte cunoscut și ca fiind un protector bun pentru orice tip de primejdie, el te protejează împotriva eventualelor atacuri, fie ele de natură fizică, fie de natură psihică, de certuri, de necazuri, iar în tradițiile populare se spune că alungă și deochiul, elimină magia, este foarte bun de luat alături mai ales când plecați în călătorii lungi, deoarece asigură călătorii bune, dacă mergeți cu mașina cel mai bine este să țineți turcoazul în mașină.

Citește și:  Ascendent în Scorpion

Pentru cei din zodia Taur, turcoazul este foarte bun chiar și atunci când sunt bolnavi, mai ales dacă aceștia îl țin în mână, nativii vor fi feriți și de alte probleme ce pot supraviețui, indigestii, otrăviri, mușcături de diverse animale.

Pentru cei mici în special, care s-au născut în zodia Taur, este bine să li se ofere un talisman cu turcoaz deoarece astfel îi va feri de orice fel de teamă, cât și de eventualele accidente, precum lovituri sau căzături. De asemenea, este foarte indicat pentru a avea protecție, liniște în suflet, poate să fie folosit la meditații sau rugăciuni, deoarece ajută la stabilirea unei legături puternice între divinitate și persoană. Foarte bun este turcuazul și în stabilirea relațiilor cu cei din jur, atrage sinceritatea și prietenii buni, dă optimism și dorința de a fi bucuros în viață, oferă calm, stabilitate, inspiră pentru comunicare și pentru toleranță.

Turcoazul este potrivit și pentru cei care au manii, vicii multe, care sunt rigizi, inhibă stresul, reduce răutatea, amplifică creativitatea, stimulează curajul, sprijină comunicativitatea, ușurează stările benefice și ajută în folosirea mai potrivită a timpului, pentru a te putea organiza mult mai bine, pentru a te putea organiza în diverse sensuri și direcții de interes și a face față mai multor sarcini simultane.

Se spune că atunci când este purtat, dacă turcuazul își modifică nuanța, înseamnă că cineva te bârfește, având în vedere că această piatră simte foarte repede gelozia și răutatea celor din jur.

În cazul în care acest talisman norocos vi se sparge în mână, înseamnă că veți fi înșelați, trădați, poate că partenerul de viață vă este infidel, însă un scenariu negativ și mult mai rău spune că un turcoaz care se rupe anunță decesul cuiva sau chiar a purtătorului.

Din punct de vedere medical, turcoazul este foarte benefic deoarece acesta are rolul de a ajuta la o viață lungă, este un foarte bun anti-inflamator, este bun pentru infertilitate sau impotență, pentru febră, dureri de cap, cât și anorexie, ajută foarte bine la eliminarea toxinelor din organism și reglează tensiunea.

Safir

Safirul este cunoscută ca fiind o piatră mai specială, care nu ține deloc de banal, de îndeletnicirile zilnice, uzuale, ea reprezintă ceva mistic, este corelată cu spiritul și în plus, ajută foarte mult la îndeplinirea tuturor viselor. Este numită și piatra înțelepciunii mai ales pentru că este guvernată de Uranus și de Jupiter, acestea îndemnând nativul la cercetare, cunoaștere, originalitate și creativitate.

În plus, dă și mult curaj nativului, făcându-l să se motiveze singur către succes, să aibă curajul de a se supune necunoscutului, situațiilor extreme. Poate să arate foarte bine și viitorul, drumurile pe care nativul trebuie să le urmeze în viață.

Aduce și foarte mult succes, atrage norocul, protejează, mai ales pentru că este cunoscută ca fiind cea mai puternică piatră cu protecție dintre toate. De asemenea, ajută auzul și văzul, poate să atragă și norocul la bani.

Fericirea și împlinirea vor veni odată cu acest talisman dacă îl purtați mereu la dvs. În plus, el amplifică comunicarea, relaționarea cu cei din jur, dă o gândire limpede, cât și senină, calma, facilitează voința, spiritul de acțiune, și dă creativitate, originalitate, cu ajutorul lui Uranus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.