Interpretare vis în care apare „da” (accept)

0
159
Interpretare vis in care apare „da” (accept)

Atunci când visezi că cineva te aprobă, înseamnă că ai o relație foarte frumoasă cu cei din jur. Nimeni nu te blamează pentru gândirea ta, ba dimpotrivă, ți se cer sfaturi, și reprezinți sprijinul multor persoane din imediata apropiere. Pe de altă parte, acceptul din vis mai poate sugera și faptul că e posibil să închei o colaborare, deci să semnezi un nou contract de muncă sau să termini un proiect.

Se mai spune că unii oameni aud în vis cuvântul „da” când sunt pe cale să se căsătorească, deci nu ar fi exclus ca visul să reprezinte un simplu stres ori pur și simplu emoția de a-și lega destinul față de persoana iubită.

apare un da

Din punct de vedere psihologic, atunci când visezi un accept înseamnă că în realitate ești o persoană foarte permisivă. Îi lași pe cei din jur să fie așa cum vor ei, le respecți adesea opiniile, iar dacă nu-ți convin, nu le reproșezi nimic. Ii tolerezi așa cum sunt, de dragul de a trăi în armonie.

Citește și:  Interpretare vis in care apare aprobare

Uneori, însă, e bine să-ți dai seama că critica este mereu constructivă și că puțină putere în personalitatea ta va fi poate mult mai benefică decât te-ai gândit vreodată, atât pentru tine, cât și pentru cei din jur.

Visul în care auzi sau spui ‘da, accept’ poate fi un simbol al angajamentului, al deciziilor importante sau al acceptării unei noi provocări sau oportunități. Acesta poate sugera că te afli în fața unei decizii majore în viața ta, fie în contextul unei relații, fie într-o situație profesională. De asemenea, poate indica gata să îmbrățișezi un nou început sau să te angajezi într-o nouă cale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.