Interpretare vis în care apari desculț

1
38174
Interpretare vis in care apari descult

Atunci când visezi că ești desculț înseamnă că vei avea parte de lipsuri, de multă sărăcie, fiind în general o previziune foarte rea.

Când visăți că mergeți desculț pe jos înseamnă mizerie, iar dacă visați că o altă persoană este desculță înseamnă că vă așteaptă multe neajunsuri în viață.

Visul în care ești desculț poate fi un simbol puternic al libertății, vulnerabilității sau al unei conexiuni mai profunde cu sinele tău. Ești, poate, în căutarea autenticității sau a unei legături mai puternice cu natura.

Pe de altă parte, a fi desculț poate indica o formă de lipsă sau de insecuritate, depinzând de contextul în care apare. Dacă te afli într-o situație specifică, cum ar fi să umbli desculț pe stradă, semnificația poate varia și mai mult, asociindu-se cu ideea de izolare sau, dimpotrivă, de libertate fără restricții.

descult

Când în vis apăreți fugind desculț înseamnă în viața reală că vă urmărește ghinionul, cineva vrea să vă facă rău și vă tot feriți, dar la un moment dat tot veți fi prinși în plasă, iar dacă visăți că umblați desculț și trist înseamnă că aveți parte de sărăcie, de neajunsuri materiale. Însă a te visa descult nu aduce mereu semne rele.

Se mai ține cont și de contextul în care te visezi fără încălțări în picioare, iar aici putem adăuga faptul că dacă visezi că alergi fericit prin iarbă moale, fără încălțări, înseamnă că vei reuși să te relaxezi după o perioadă lungă de stres. De asemenea, și dacă visezi că stai pe plajă descult, visul poate să aducă cu sine satisfacții, plăceri și destindere.

Atunci când visezi că umbli desculț se mai spune și că vei avea parte de multe umilințe, de jigniri, cei din jur te vor disprețui, mai ales pentru că nu ai un comportament adecvat.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o păcăleală

În tradiția persană se spune, asemenea tradiției românești, că dacă te visezi desculț înseamnă că vei avea parte de foarte multe lipsuri, vei fi jignit și disconsiderat, e posibil să-ți strici singur onoarea, să te complici și să ai parte de dificultăți.

Se mai spune că dacă visezi că ești desculț trebuie, înainte de toate, să te umilești singur ca să poți obține ceea ce vrei, să te înjosești în fața unor persoane, numai ca să ai și tu un mic câștig.

Dacă o femeie se visează mergând desculță pe malul mării înseamnă că va reuși să-și ducă la bun sfârșit toate proiectele începute, iar destinul îi va fi favorabil.

descult

În cazul în care visezi urme de picioare desculțe pe nisip înseamnă că vei avea parte de noroc și vei avea succes în toate, însă nu te bucura prea mult, deoarece totul este limitat, această perioadă nu va sta multă vreme în preajma ta.

Dacă o femeie visează că este descălțată mai înseamnă și că va primi multe complimente de la persoanele de sex opus.

Când visezi că mergi desculț și o altă persoană de lângă tine îți ține încălțămintea înseamnă că în realitate va trebui să ai grijă cu cei din preajmă, e posibil ca unul să-ți fie dușman.

Atunci când visezi că mergi desculț pe jos, la miez de noapte, și că ai și haine foarte jerpelite înseamnă că va trebui să te pregătești pentru o perioadă foarte urâtă din viața ta.

1 COMENTARIU

  1. Ei aproape tot timpul mă visez (mergând) desculţ. Ar fi un coşmar să mă visez încălţat !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.